|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#431 |
Reputacja: 10
|
![]()
Haahaha, jakie to to fajne!
Melana i Kise są genialni. Uwielbiam ich duetowe zwiedzanie podziemi. ![]() A Tony.. Aaaale z niego ciacho. : o Z resztą pasuje do Vanessy, haha. Uwielbiam zdjęcia z wieczoru kawalerskiego i panieńskiego, są rozbrajające! Masz Ty pomysły.. ![]() Czekam na więcej. ![]()
![]() |
|
![]() |
#432 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kise najlepszy. W garniaku na imprezę
![]()
![]() |
#433 |
Reputacja: 22
|
![]()
O MATKO
![]() ![]() Kise też jest fajny ale jest wampirem i świeci się jak świetlówka.. i ma takie oczy okropne.. Fajny piekarnik w kuchni, simowie mogą w nim piec, czy to tylko ozdobny? Świetne fotki z Francji
![]() |
#434 |
|
![]()
Ahh, moje zdanie na temat simów znasz, wiesz że uwielbiam twoje rodzinki...
eyvee, spadaj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
|
![]()
Ale mnie tu dawno nie było
![]() obejrzałam zaległości i... wow! Podeślij Venesse <prosi> Przepiękna.. wieczór kawalerski, i panieński mm.. ale masz tej dzieciarni.. mnie by chyba jasny szlag trafił O.o czekam z niecierpliwością na więcej. (małe kociaki też będą ![]()
![]() |
![]() |
#436 |
|
![]()
Ja Cie podziwiam, jak Ty to ogarniasz?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#437 |
|
![]()
Świetne zdjęcia, cudowne Eyvee ty, wiesz kocham nie?
Kisse i Malanka wyglądają razem przecudownie, moja kochana się wyrobiła. A ta ich wycieczka do Francji przejdzie do historii. Cieszę się że Leo oświadczył się Vanessie. Oni do siebie megga pasują ![]() Eyvee te twoje imprezy, Malana na stole ( cała ja ale ciiiii...) cudownie jest, cudownie ![]() Więcej, dawaj więcej!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
|
![]()
masz świetne poczucie humoru, czekam na kolejne posty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
|
![]()
Hehehe dzieki wam wszystkim ;D mam troche zaleglych zdjec, bo jestem do przodu wiec bede wam je stopniowo pokazywala ^^
Rodzina Dracule / Hiwatari ciag dalszy Przeniesmy sie na chwile do Draculow..... Ginny i Gaara tworzyli udana pare....zakochani po uszy chodzili wszedzie razem i powoli planowali swoja przyszlosc razem ![]() ![]() Ginny miala najwiecej wolnego czasu wiec uczyla malenka siostre uczyc mowic, chodzic i siusiac. ![]() Helena byla bardzo pochlonieta praca...ciagle recenzje, historie, gazety....roboty pelno. ![]() ...lecz zawsze znalazla czas dla swojego ukochanego dziecka....najmlodszej malej April. ![]() Malenka bardzo byla zwiazana z mama i czesto plakala jak byla sama bez Heleny. ![]() ![]() No tak i znowu zlodziej pokusil sie do Draculow :/ ![]() Dlugo sie nie nacieszyl....dostal lomot od policjantki :> ![]() ![]() Gaara i Ginny mogli sobie w spokoju poleniuchowac razem w jacuzzi kiedy rodzice i malenka April spala.. ![]() ...przytulanki <i nie tylko> mialy miejsce ![]() ![]() Wspolne ogladanie TV tatka i corenki xD ![]() Helena jako przewodniczaca firmy brokowcow na protescie ![]() ![]() Nawet Malana przyszla.....W CIAZYYYYYY!!!!AAAAAAAAAA QQ, a za nia Sutton...<chyba tej moj rod Draculow jakich niewyzyty jest.....> ![]() ...ale na biedna Sutton zbyt duza ilosc slonca zle podzialala... ![]() Gaara odkryl za to, ze ma talent do malowania. ![]() No i nadszedl dzien ślubu Leo i Venessy ![]() ![]() Wszyscy beczeli, radowali sie, wzdychali i krzyczeli.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czas na krojenie tortu weselnego... ![]() ...a glodne sepy juz czekaja przy stole xD ![]() Tancow bylo pelno, smiechow, chichotow, plotek i zabaw ^^ ![]() ![]() Ginny tylko patrzy jak jej rodzice swietnie razem wygladaja i tancza pomimo swojego wieku.... ![]() ![]() Pogadanki Tonyego z panna mloda.....z kielichem drinka jak zwykle xD ![]() Malana juz szamala kolejna porcje torta....ciaza robila swoje xd ![]() Leo i matka panny mlodej Mary Lou.....ktos im strzelil fote jak razem tanczyli i walneli "wtf?" xD ![]() William nie mogl sie powstrzymac i podsluchiwal kopniec przyszlego kolejnego wnuka ^^ ![]() A weselicho dalej trwalo i przyjecie sie rozkrecalo....Kai juz wyladowal w gaciach kapielowych xD ![]() Kilka fotek weselnych ![]() ![]() ![]() Ach ta synchronizacja przyjaciolek xd ![]() Faceci juz zaczynali pokazywac swoje gole klaty....oj chyba za duzo wypili xD ![]() Tancujemy, tancujemy ![]() ![]() "Owned Helena" ![]() Leo juz pekala leb od nadmiaru wrazen, halasu i alkoholu xd ![]() Venessa tez byla ciekawa...i podsluchala brzuszka Malany.....wkoncu tez planuje miec bobasa z Leo.. ![]() Wkoncu mozna spokojnie pojesc po glosnej imprezie weselnej... ![]() Venessa sie cieszyla, a Leo przy garach xD ![]() KIedy goscie opuscili dom, Leo i Venessa dzielili swoje przezycia z dnia slubu w sypialni na gorze - wyglupiali sie, smiali.... ![]() ...a takze romantycznie i czule sie w siebie wpatrywali...a potem wiadomo xD <nie wie jak wam, ale.......LEO wyszedl z ta mina zarabiscieee!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CDN :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kai dobry. Na ślub córki w gaciach
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |