|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Wow... A on ( zapomniałam jak ma na imie. xd ) nie podejrzewa, że Viv go kocha...
Dobrze, że Vivienne sobie poszła. Niech ma za swoje ten głupek!
|
|
|
#3 |
|
|
nareszcie next! viv ładniej w tej fryzurze chociaż powiem że jakoś nie lubie Viv [brzmi jak HIV
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Bardzo się na sobie zawiodłam, ponieważ zawsze byłam przekonana, że nigdy nie porzucę mojego OJSG, a w tym momencie właśnie to robię. Ponad miesiąc temu była ostatnia notka, a z czego to wynika? Z braku czasu oczywiście Moja nauka masakrycznie kulała i kuleje, ale skupiam się jeszcze na blogowaniu, więc czasu oczywiście jest mało, niestety. Sama od dłuższego czasu nie zaglądam już na forum, o co jestem na siebie zła, ale sami wiecie "taka sytuacja". A teraz kieruję się do was z pytaniem, na które może choć część osób czytających moje historie odpowie: KONTYNUOWAĆ MOJE PERYPETIE? Chciałabym zapatrzyć się w Studenckie Życie i ciągnie mnie do nowej historii, ale pewnie byłoby mi przykro, że porzucam moje dawne opowiadanie. Co o tym sądzicie? Czekam na jakiekolwiek podpowiedzi. Pozdrawiam, Glimmer:* PS Łapcie Vivienne ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
Boże Glimmer
Oczywiscie szkoda bylo by likwidowac stare Ojsg. Może wymyśl jakies dobre zakonczenie z Viv. Osobiscie polecam kupic SŻ, a na dodatek jak mialo by to esprzec twoje Ojsg to na co czekasz. Zycze Ci weny i wszystkiego dobrego. Mam nadzieje, ze w szkolee wszystko pojdzie ok.Przepraszam za niedociagniecia w ś, ż, ć, ó itp, alee na dotykowej klawiaturze nie pisze sie zbyt wygodnie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 14
|
Czy masz robić kolejne opowiadanie tego ci nie powiem, ale szkoda, że porzuciłabyś Vivienne. Z drugiej strony możesz wymyślić coś ciekawego z studenckim życiem
Czekam na odcinek
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Mówiąc szczerze pokochałam po prostu twoje ojsg i nie chciałabym abyś go kończyła.. Szczególnie, że naprawdę nienawidzę niedokończonych historii, ale to już swoją drogą
![]() Oczywiście, jeśli zdecydujesz się na nowe ojsg to będę tu zaglądać i komentować, ale wolałabym żebyś dokończyła jeszcze tę historię.. Jeden, może dwa odcinki, żeby to miało jakieś "the end".. W każdym razie czekam na twoją decyzję i na nowy odcinek
|
|
|
|
#8 |
|
|
Dawaj, dawaj, dawaj! Vivienne ma wrócić, iść na studia czy cos tam robić! xD
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 12
|
Zgadzam się z Katherine. Mogłabyś zrobić jeszcze kilka odcinków zanim Viv wyjedzie na studia. Szkoda by było, gdybyś porzuciła tą historię, bo jest naprawdę fajna.
Tak, mówi to człowiek, który również zaniedbał swoją historię, ale zamierzam dodać nowy odcinek ![]() Czekam na nowy odcinek. TYLKO SZYBKO!!;** |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
szczerze, to ja też jestem za kontynuacją tej historii. Przecież możesz poprowadzić losy Vivienne tak, że znajdzie się w końcu na studiach
![]() Nie kończ tej historii, bo mi również z przyjemnością się ją czytało i nie ukrywam, że czekam na ciąg dalszy
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|