![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Anie niestety nie ma takiej możliwości, wróżki mogą być małe tylko przy tego typu interakcjach, ale może wyjdzie na to mod
![]() ![]()
|
![]() |
#82 |
|
![]()
A jak to jest w końcu z tymi wróżkami? Na niektórych filmach na yt ciągle poruszają się pieszo, a na innych normalnie latają z jednego punktu do drugiego. Czy to jest taka opcja na podłożu "podleć tutaj" czy po prostu na większe odległości zamiast biec to wróżka leci? A może to całkiem losowe?
![]() |
#83 |
Reputacja: 11
|
![]()
Latanie u wróżek jest zamiennikiem biegania, ale nie tego joggingowego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Ja testuję moda na wyłączenie Zombie, gdzieś tu chyba podawałam do niego linka, ale tak jakoś nie widzę teraz, może post został skasowany. Mod na razie działa, ale bawiłam się nim tylko przez pierwszą pełnię jak dotąd. Gdybym wiedziała, że nie będzie plag Zombie i nie będą się sąsiedzi na stałe w nie zmieniać, to mogłabym nawet je zostawić, bo to nie jest taki najtragiczniejszy element gry. Ale jak niektórym się robią plagi... no nie chcę by krewni moich rodzin tak skończyli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Orientuje się ktoś ile czasu Edycja Limitowana będzie do zakupienie ? Edycja Limitowana do Zwierzaków długo była, natomiast od Zostań Gwiazdą nie, dlatego się zastanawiam jak będzie z NZTŚ.
![]() |
#86 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja zabijam Zombie NRaasem jak mi niepotrzebne. Dziś było ich w AP trzech i tylko jedną roślinkę wygrzebali. Już ściągam dmuchawki.
EDIT. Mam pytania: 1. Gdzie jest wóz cygański? Moja Simka ma pragnienie , żeby jej przepowiedzieli przyszłość. 2. Gdzie jest pawilon wróżek?
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 08.09.2012 - 11:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Laselight, wzięłam zdjęcie z Simspedii. Wóz cygański jest mniej więcej tam, gdzie zrobiłam niebieskie kółko, a pawilon znajdziesz na parceli oznaczonej czerwonym.
![]() Też miałam wczoraj problem ze znalezieniem pewnej wymarzonej przez moją wróżkę parceli, ale nie chciało mi się wchodzić na forum, a teraz nie pamiętam już nawet, jak się nazywała ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Jest takie pragnienie życiowe "Zieleńsze ogrody" i trzeba doprowadzić do wyrosniecia 100 roślin za pomocą Rozkwitu. Jak go użyć? Jest napisane, że potrzeba do tego wróżek. Tak samo - "Magiczna stylizacja". Obdarowanie 12 Simów Piękem wewnętrznym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
"Piękno wewnętrzne" to psikus wróżek, Dhalia Goodfellow potraktowała nim swoją teściową
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Reputacja: 11
|
![]()
Oczywiście trzeba mieć odpowiednio wysoką umiejętność "wróżkowatości", podwyższa się je roztaczaniem aury i płataniem psikusów. Piękno wewnętrzne to opcja na najwyższym poziomie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|