|  19.09.2012, 19:08 | #71 | 
| Zarejestrowany: 29.11.2005 Skąd: Chełm Wiek: 31 Płeć: KobietaPostów: 1,140 Reputacja: 10 |  Odp: Nudne historie by Ll 

Ooo co tak krótko?  Przeraża mnie to NZTŚ- ROPUCHY?! xD 
				__________________ Looks like a girl, but she's a flame. So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. | 
|   |   | 
|  | 
|  19.09.2012, 19:23 | #72 | 
| Zarejestrowany: 30.08.2012 Płeć: KobietaPostów: 314 Reputacja: 10 |  Odp: Nudne historie by Ll 

hahahahah, tekst z modą na sukces podbił moje serce    tak krótko ?   | 
|   |   | 
|  19.09.2012, 20:30 | #73 | 
| Zarejestrowany: 17.09.2011 Skąd: Naddniestrze Płeć: KobietaPostów: 2,338 Reputacja: 12 |  Odp: Nudne historie by Ll 

Jutro też dzień. Jak będzie taka możliwość będzie odcinek. Chyba , że mam dawać duże odcinki , ale rzadziej?

__________________   | 
|   |   | 
|  19.09.2012, 20:40 | #74 | 
| Guest 

|  Odp: Nudne historie by Ll 

Haha. Tekst z modą na sukces - świetny xD Ropuchy są strasznie dziwne, a zarazem ciekawe. Tajemniczy głos? Przypomniała mi się 2 cześć Harrego Pottera, gdzie Harry słyszał głosy Bazyliszka : P Jestem ciekaw jak skomplikujesz im życie. Będę zaglądał! | 
|   | 
|  20.09.2012, 19:12 | #75 | 
| Zarejestrowany: 30.08.2012 Płeć: KobietaPostów: 314 Reputacja: 10 |  Odp: Nudne historie by Ll | 
|   |   | 
|  20.09.2012, 20:11 | #76 | 
| Zarejestrowany: 17.09.2011 Skąd: Naddniestrze Płeć: KobietaPostów: 2,338 Reputacja: 12 |  Odp: Nudne historie by Ll 

Dziś znowu nie było czasu na napisanie odcinka. Jutro lub w niedzielę napewno będzie. Dalsze części raz na tydzień wstawię wydłużone   
				__________________   | 
|   |   | 
|  20.09.2012, 20:19 | #77 | 
| Zarejestrowany: 07.01.2012 Skąd: Kotlina rozpusty Wiek: 27 Płeć: KobietaPostów: 633 Reputacja: 15 |  Odp: Nudne historie by Ll 

Jak coś obiecujesz, to chociaż staraj się dotrzymać słowa...
		 | 
|   |   | 
|  22.09.2012, 22:03 | #78 | 

Rodzina Shelder , odcinek 6 Damon czuł , że te odgłosy to sprawka Lyndy. Ona używała swoich mocy w nieumiejętny sposób , żeby tylko być na swoim. Wiedział , że musi ją pokonać dla dobra rodziny. Myślał , że jeśli ją pocałuje to przejdzie na jasną stronę mocy. Umówił się z nią o 19:00 na cmentarzu. Jego małżeństwo z Rittą przeżywało kryzys. Nocy nie przeznaczali na uprawianie miłości przez dziwne zainteresowania Damona. Do tego dostał pracę w ośrodku naukowym , czasu wolnego miał niewiele , a spędzał go w ogrodzie lub w piwnicy. Tak też było tego dnia. Samotnie spożywała posiłek.  Włączyła komputer i sprawdziła e-mail. Przez przypadek odkryła ciekawą korespondencję z Lyndą. Myślała , że już dawno nie utrzymywali kontaktu ze sobą. A jednak.  Później weszła na czat i zaczęła rozmawiać z transwestytą. W Simternecie można poznać dziwnych ludzi. ~~~ Cmentarz w AP , godzina 19:00 Lynda zniecierpliwiona czekała na mężczyznę.  Dopiero po godzinie się zjawił. -Przepraszam za spóźnienie , miałem nadgodziny w pracy. -Pracujesz w Amber Gold? -Nie. W laboratorium im. J. Feretelehajteneregocego -To chyba jacyś Ruscy z Zachodu czy co , skomplikowane nazwisko. Wziął w rękę różdżkę. Musiał zrobić co w jego mocy , żeby zniknęła z tąd.  Lyn też się skupiła. Wierzyła , że to ona zwycięży.  To była naprawde ciężka bitwa. Czarnula była coraz słabsza. Przegrała walkę.  Damon wiedział , że to czas by zadziałać. Uważał , że jeśli ją pocałuje raz , wtedy już nie będzie zła. Rzucił na nią zaklęcie miłości. Oddalili się by nikt ich nie widział. A jakby tam był prywatny detektyw?  Pocałowali się. ~~ Urwał mu się film. Nic nie pamiętał z tego wieczoru. Obudził się w swoim łóżku.  Gdy Ritta się obudziła zauważyła , śpiącego męża. Była wściekła na niego , lecz jego widok ją zaskoczył. Natychmiast zawołała go do salonu. -Co ty sobie wyobrażasz? Szlajasz się po nocach , czatujesz z tą czarną , może jeszcze się z nią puściłeś?  -Zrozum. Ja to zrobiłem dla ciebie. Za dawnych czasów się zmieniła. Teraz chce cię zabić. Nie chcę do tego dopuścić.  Teraz zrozumiała. On to zrobił z miłości. Nie chce , żeby zginęła. Przytuliła go mocno.  Postanowili cieszyć się każdym dniem spędzonym razem.  BONUS Miał na co patrzeć   
				__________________   | 
|   |   | 
|  23.09.2012, 07:50 | #79 | 
| Zarejestrowany: 30.08.2012 Płeć: KobietaPostów: 314 Reputacja: 10 |  Odp: Nudne historie by Ll 

Hm... coś mi ta Laynda nie pasuje... czy może to tylko pozory?    | 
|   |   | 
|  23.09.2012, 08:41 | #80 | 
| Zarejestrowany: 03.01.2011 Skąd: Castle Rock Płeć: KobietaPostów: 568 Reputacja: 10 |  Odp: Nudne historie by Ll 

O matko. :o Może jestem jakaś dziwna, ale w ogóle nie rozumiem logiki jego postępowania. No bo co, najpierw ją pokonuje, potem, kiedy ona w ramach zemsty chce zabić jego dziewczynę (żonę?), on postanawia ją pocałować?! o.o Ale i tak najpierw musi ją pokonać w pojedynku. Dopiero później całuje...? I jego partnerka. Na prawdę wierzy, że jej chłopak (mąż?) poszedł spotkać się po zmroku z inną laską tylko po to, by ją chronić? OK... Ale Ritta jest ładna.   
				__________________ Just you and I. | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |