![]() |
#142 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj zaczęłam grać Elijahem i Ronnie, całą rodzinkę do Moonlight Falls przeprowadziłam, zmieniłam ciuchy, fryzury, mieli nawet urodziny i wzięli ślub. A kiedy zaczęłam budować dom, wyłączyła mi się gra. Siedziałam nad nią ze 3 godziny, strasznie wkurzona jestem. :/
![]() |
#143 |
|
![]()
To i tak lepiej niż u mnie, moja gra nie daje mi nawet jednego pomieszczenia zbudować bo mnie wywala
![]() ![]()
![]() |
#144 |
|
![]()
Ale tęskniłam za simsami i moją rodzinką, tak mocno, że postanowiłam znowu zagrać Norvillami/Sandersami, przeniosłam ich do Moonlight Falls, na razie buduję dom, ale krótko opowiem jak zmiany nadeszły.
![]() Rodzina Sanders Odcinek 18 Victor Constantine okazał się być wampirem, przez co nie czuł się zbyt komfortowo w Lucky Palms, gdzie mieszkał przed przemianą. Ronnie była w szoku, ale dla ukochanego przeprowadziła się do spokojnej mieściny o nazwie Moonlight Falls. Rodzina nie chciała tracić kontaktu z córką, więc przeprowadzili się wszyscy. Elijah też znalazł sobie dziewczynę - Evę Cross, wróżkę. Obu parom zrobiłam "szybki" ślub. ![]() ![]() Zdjęcia Chloe przed zmianą grupy wiekowej. ![]() ![]() Chloe od dziecka rozmawia z mamą o pieniądzach. ![]() ![]() Lucas chce poprawić swoje umiejętności sportu do pracy, dlatego często i intensywnie ćwiczył. ![]() Katherine podczas pisania swojej nowej książki, lepiej jej nie przeszkadzać. ![]() ![]() Chloe uwielbiała sport, tak jak jej ojciec. ![]() Relaks po intensywnym wysiłku fizycznym. ![]() Zabawa z Ronnie. ![]() Elijah gra przed kinem, podjął pracę w branży muzycznej. ![]() To na razie tyle, bo teraz muszę zabrać się za budowanie domu. ![]()
![]() |
#145 |
|
![]()
Chloe jest słodka , ale pewnie ma to po rodzicach ^^
Będę zaglądać ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja już się zgubiłam w tej rodzinie. Ale to ci sami od początku są?
![]() |
#147 |
Reputacja: 12
|
![]()
No! W końcu doczekałam się odcinka. Chole jest śliczna, jak z resztą wszyscy. Czekam na dzieciaki i następny odcinek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
Nie, to jest moja druga rodzina w tym temacie, pierwsza była rodzina Force.
![]()
![]() |
#149 |
|
![]()
Chole jest śliczna♥♥ czemu tak krótko? więcej!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
Prosisz, to masz!
![]() Rodzina Norville/Sanders/Constantine Odcinek 19 Zombie - wróżka. ![]() ![]() Szczęśliwi i zakochani, Elijah, i Eve. ![]() ![]() Elijah ćwiczy grze na gitarze, w zasadzie to praktycznie ciągle to robi. ![]() ![]() Podczas gdy Elijah gra, Eva szykuje śniadanko. ![]() A cóż to za wymioty? ![]() ![]() Obdarowywanie przez wróżkę radosnym lotem. ![]() ![]() I psikus. ![]() ![]() Na szczęście Elijah się nie pogniewał. ![]() ![]() Elijah obserwuje Evę w kolejce... Sam miał dość bycia zwykłym człowiekiem w małżeństwie z wróżką. ![]() No i już wróciła, wyczuwając smutek męża... ![]() Choć Eve mówiła mu, że nie przeszkadza jej mąż człowiek, Elijah kupił eliksir na zmianę w czarownika. ![]() ![]() ![]() Od tamtej pory poświęcał większość czasu ćwiczeniom magii, w końcu miał bardzo dużo do nauczenia się. ![]() Eve nie bardzo się to podobało. Mówiłam mu, że nie przeszkadza mi mąż człowiek! Ale oczywiście nie posłuchał! ![]() - Eve, kochanie, coś niewyraźnie dziś wyglądasz. ![]() ![]() I oto powód złego samopoczucia i wymiotów. ![]() ![]() Gra w papier, kamień, nożyczki. ![]() - Kochanie, emmm, muszę Ci coś powiedzieć... Będziemy mieli dziecko. ![]() Elijah był wniebowzięty. ![]() ![]() Zaklęcie łutu szczęścia, czy jakoś tak... ![]() ![]() Młodzi przyszli rodzice przygotowują się do narodzin pierwszego potomka. ![]() ![]() ![]() I kolejne urocze zdjęcie. :3 ![]() Haha, oj Eve uwielbia robić psikusy mężowi. ![]() ![]() Komuś się zasnęło... może lepiej im nie przeszkadzać? ![]() ![]() Taka tam rozmowa z lustrem. XD ![]() W domu wybuchł pożar, ale na szczęście Elijah sobie z nim poradził. ![]() Zakochani w czasie pełni. :3 ![]() ![]() Drapanie futra wilkołaka, rozwalające zdjęcie. ![]() ![]() Eve ćwiczyła psikusy na wilkołakach. XD ![]() ![]() A Elijah rzucał czary. ![]() ![]() No i w końcu upragniony dzień porodu, w czasie pełni. ![]() Urodziła się mała Cersei (moja fascynacja grą o tron sięgnęła zenitu ![]() ![]() ![]() Mała Cersei z mamą. :3 ![]() ![]() ![]() Elijah rzuca czar konwersji. ![]() W kolejnym odcinku zagram Sandersami i Constantinami. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|