![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Rodzinka Wilson, odcinek 5
Po wielu godzinach spędzonych w samolocie Adele postanowiła poprawić swój makijaż. ![]() Danielowi podczas lotu też coś się nie podobało. Zdziwił, dlaczego Dominik ma ciemny kolor włosów. O.o Po przylocie wyciągnął telefon i zadzwonił do Ag. ![]() - Hej, jesteśmy. Nawet nie spodziewałem się, że ten dom jest taki świetny. Powiedział Daniel. - No witam, zazdroszczę Ci coraz bardziej tej działki na wyspie. Agnieszka się zasmuciła. - Nie masz czego. Ja tu mam daleko do sklepów, jedynie plaża jest zadowalająco blisko. - No weź nie rób mi takiej ochoty! U nas robi się jesień, a ty masz tam tak ciepło. ![]() - No cóż, ale ja nie w tej sprawie. Mam wątpliwości i liczę na to że je rozwiejesz. Czy Dominik naprawdę jest moim dzieckiem? - Tak, a skąd te wątpliwości? Zapytała zdziwiona Agnieszka. - My mamy jasne włosy, a On ma czarne, więc coś mi tu nie gra... - Miałam inny kolor włosów, po prostu je przefarbowałam! Agnieszka nie wyglądała na wiarygodną. ![]() Następnie Daniel poszedł do kuchni w celu przyrządzenia śniadania. Wziął dziecko, posadził je i podał mu jedzenie. Nie zapomniał, też o Adele więc zawołał ją i wszyscy razem zasiedli do stołu. ![]() Po śniadaniu ojciec poszedł poczytać, a Ad wyszła na górę by oddać się pisaniu na czacie. ![]() ![]() Pisała z Kamilem, jednak u niego było już późno i musiał skończyć. Nie miała co robić więc poszła pobawić się trochę z Dominikiem. ![]() Gdy już się nim zajęła, Ojciec nagle usłyszał dzwonek do drzwi. Ujrzał nieznajomą osobę. [img] http://i.imgur.com/yYSpV.jpg[/img] - Witaj. Widzę, że mam nowego sąsiada. – Powiedział nieznajomy. - Dzień dobry. Miło mi poznać, może wejdziemy do środka? - Z miłą chęcią. ![]() Usiedli na kanapie i porozmawiali. Nieznajomy miał na imię Konrad Illab, mieli dużo wspólnych tematów jak piłka nożna, siłownia, gry komputerowe i wiele innych. Daniel poczuł dziwną więź, której nie mógł pojąć. ![]() Minęło kilka godzin, Adele zeszła na dół i zdziwiła się widząc obcego mężczyznę w domu. Zawołała ojca. W jej oczach burzyła się nienawiść do tego gościa... ![]() - Tato kto to jest!? - Konrad, mieszka nie daleko. Bardzo przyjemny człowiek. - Po co przyszedł?! - Uspokój się, co ty taka nerwowa!? Przyszedł się przywitać i tyle.. Dziewczyna wyszła na basen, a Daniel wrócił do rozmowy. ![]() Mijały godziny, których Daniel nie odczuwał, ale Adele musiała kiedyś wrócić do domu. ![]() O 22, kiedy dziewczyna otworzyła drzwi i zobaczyła Konrada, od razu go wyrzuciła. ![]() Następnie zjedli nerwową kolację podczas, której nie odzywali się do siebie. Mały nie jadł z nimi ponieważ, już spał. ![]() Po kolacji, umyli zęby , wzięli prysznic oraz położyli się spać. ![]() ![]() Kolejnego dnia z rana Adele po wyjściu z łazienki usłyszała pukanie do okna...Przeżyła ogromny szok, zdziwienie oraz wielkie zaskoczenie. Podeszła, zobaczyła Kamila. ![]() Zdziwiona otworzyła okno i wpuściła go. Wiedziała, że jak ojciec się dowie to, już po niej. ![]() - Co ty do … tu robisz?- Powiedziała zdziwiona Ad. - No wiesz, przyleciałem za moją miłością. – mały romantyk wyciągnął kwiaty i podarował je Adele. ![]() - Ojeju.. Dddziękuję? To i tak nie zmieniło faktu, że dziwię się co ty tu robisz, ale ok. możesz zostać tylko wiesz, całe piętro jest moje i możesz chodzisz tylko tu, a jedzenie ci przyniosę dobrze?- Mówiąc to sprzedała mu długiego buziaka. ![]() - Nie ma sprawy, kociaku.- Mrugnął i usiadł na krześle. Dziewczyna usłyszała krzyki ojca na śniadanie. Zeszła na dół usiadła pry stolę i czekała na jedzenie. Schowała mały talerz pod bluzkę na którym, było dzisiejsze śniadanie, o foliowała je i zaniosła na górę Kamilowi. Dziękuję, za uwagę i do zobaczenia ![]() Dziękuję Juhas ! Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 07.10.2012 - 12:38 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|