|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Czeeeeeść!
Z góry przepraszam za post pod postem... no ale wiecie. ![]() Tak, wróciłam, chociaż nie na tak długo. W dodatku to chyba mój czterysetny post, więc yey idziemy imprezować. Mam parę zdjęć. No dobra, w sumie dużo, ale nie przedstawiają nic konkretnego -ot, życie i nudę moich simów. ![]() Albus, którego nadal kocham, karmi Curta - jaszczurkę potocznie zwaną smokiem. ![]() ![]() Esme jak to ona siedzi w kuchni.. Uwielbia gotować. ![]() ![]() A po gotowaniu nic nie działa tak dobrze, jak porządny psikus. Patrzcie na tą twarz, czyste zuuo... ![]() Ktoś mi tam doradzał zablokowanie bramki, żeby zombie nie wchodziły. Noo, zrobiłam to, ale szybko tą akcję anulowałam, bo niemiłosiernie denerwował mnie sim wołający i wymachujący rękoma przed moją posesją. -.- ![]() Zombiak się męczy, a w domu wróżek imprezka na całego! Cała śmietanka z Moonlight Falls się zleciała, ot co! ![]() ![]() Giń mikrofalówko! ![]() Uwaga! Daję upust mojej miłości do Albusa! ![]() ![]() ![]() ![]() Albus padł ofiarą psikusa własnego synka. So sad. ![]() Eh, a ta znowu robi mi zdjęcia... ![]() Latający i wyginający się Harry. Przepraszam Easey, nie mam go jeszcze jako nastolatka. :< ![]() ![]() Przyszła kryska na matyska, czyli mały padł ofiarą psikusa mamy.. i jak zaklęty drzemał sobie na kanapie? ![]() Te zombie są takie trochę straszne.. ![]() Albus bada alchemię.. Huk, że w piżamie! ![]() A Esme (też w piżamie. ) uświadomiła sobie, że ma na górze ogród, którym wypadałoby się w końcu zająć. ![]() Dęsimy (przepraszam za tą ścianę z tyłu, po prostu jakbym ją podniosła, nie mogłabym zrobić zdjęć) ![]() ![]() ![]() If you're happy and you know it clap your hands! ![]() Hahhaahhahahahahahah. ![]() Yey, nawet rodzice czasami chcą powrócić do młodości... której nie mieli, bo stworzyłam ich w CASie, muahahhahahaha. I wiecznie dzwoniący telefon. -.- ![]() A dla Chewbacci demoniczny i piromański Albus! ![]() ![]() ![]() Ha! Okej, skończyłam. Mam nadzieję, że nie przysnęliście. Przepraszam za nieobecność, tak, wiem, ale nie moja wina. Jak pisałam, szkoła zajmuje sporo czasu, a poza tym ostatnio zepsuła mi się myszka... No, a touchpadem grać nie lubię i nie chcę, więc rozumiecie. ![]() Postaram się wkrótce tu zawitać, może z czymś bardziej ambitnym. Dobranoc i miłego weekendu.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|