![]() |
#16 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie miałam czasu na grę. Dopiero wczoraj pograłam i porobiłam fotki.
Damon przeszedł lekką przeróbkę. Odcinek 10 Wieczór. ![]() Damon bez nadmiernego owłosienia. Zmiana na lepsze ![]() ![]() W ostatnim odcinku była śmierć Damona. Czy pokazywałam rzeźbę , która została? ![]() Wspólny posiłek. Biedaczek musiał jeść mózg i co dziwne , nie przemienił się w zombie. ![]() ![]() ![]() Ritta jadła tosty , nie podzieliła się. ![]() Gwiazda we własnej osobie ![]() Damon już się nie interesuje kamieniem filozoficznym , obecnie tylko kombinuje z alchemią. ![]() ![]() Odkrył jakiś tam eliksir i go wypróbował. Schudł. Reakcja - bezcenna. ![]() W ogródku Damon posadził banany i jabłka. ![]() Pamiętacie żabolka? On dalej nie jest normalny. ![]() Pełnia księżyca. ![]() Ritta wymiotowała. ![]() A do ogrodu dostały się złe zombie. Zniszczyły roślinkę. Musiałam je zabijać , bo dmuchawki nie działały ;( ![]() ![]() ![]() Okazało się , że Ritta jest w ciąży. Damon się ucieszył z tego powodu. Lecz nie wie , co go czeka. ![]() BONUS Ten ktoś woli nie ujawniać swojej twarzy ![]() Damon na miotle. Lamy są wszędzie. ![]() Tylko kilka min Damona. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem bezradna. ![]() ![]() ![]() Kościldo-zombie ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|