Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.11.2012, 21:51   #1
Muffi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Co Cię najbardziej denerwuje w TS3?

Denerwuje mnie że np. gram bardzo długo, urządzam simom większość domu, robię jakieś postępy w ich życiu i gdy wychodzę i chcę zapisać grę, pojawia się jakiś tam błąd zapisu. Denerwuje mnie w Pokoleniach, że nie mogę kontrolować kiedy rodzice "łajają" dzieci czy nastolatki za coś. Najczęściej wchodzę w tryb budowy i usuwam drzwi, w pokoju w którym jest akurat rodzic, to usuwa interakcję "łajania". A gdy nastolatek zrobi, coś za co jest uziemiony, wszędzie chodzi skradając się, ale gdy mija mu kara i tak wszędzie się skrada, okropność ! Denerwuje mnie też, że niektóre simy mają problem z wagą, z pulchnej ustawiam im kodem żeby byli szczupli, a tu za mniej niż kilka dni, oni stają się grubi u tak można kilkanaście razy.. Denerwuje mnie wolne od pracy gdy zajdzie się w ciążę lub adoptuje dziecko. Uważam, że powinna być opcja wybierania czy chce się to wolne czy nie. To chyba większość, ale na pewno jeszcze wiele by się znalazło.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.12.2012, 23:44   #2
figa

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Co Cię najbardziej denerwuje w TS3?

Większość z tego co mnie denerwuje zostało już tu opisane przez inne osoby z forum. Wydaje mi się, że nie było jeszcze o fatalnej zmianie strojów, mianowicie nie znoszę widoku simów ubranych w stroje do pracy snujących się po klubach, festiwalach i innych imprezach.

Głupio wygląda jak simy w kitlach lub fartuchach przychodzą na koncert gwiazdy lub tańczą w klubie albo bawią się na festiwalu.
Szkoda, że twórcy nie rozwiązali tego problemu. Powinni byli dodać jakąś opcję automatycznego przebierania się simów, którzy nie są aktualnie kontrolowani przez gracza.
Wraz dodatkiem CPR doszedł też błąd, który także lekko mnie wnerwia - simy długo się przebierają w stroje zimowe i z zimowych w codzienne. Zanim to nastąpi stoją i stoją.

Nie mogę też już patrzeć jak te biedne simy zrywają się na równe nogi by zadzwonić lub odebrać komórkę, którą mają przecież w kieszeni

Ostatnio edytowane przez figa : 13.12.2012 - 23:49
figa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania