![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Witamy wśród opowiadaczy, którzy grają!
![]() Główna bohaterka bardzo ładna! ![]() Powiedz mi, Aoime (świetny nick), chcesz abym oceniała porządnie odcinki czy prezentowała wersję soft? ![]() Na początek nie zrobię tego aż tak czepialsko. Reakcja matki Jass jest strasznie nierealna. Jak wspomniał Robal, usłyszałaby zapewne gadkę na temat podtrzymania rodzinnej tradycji, czy coś. Jak widać botoks i sylikon do końca jej wygładziły fałdy na mózgu. ![]() Ej, nie przesadzaj, 40 lat to nie jest tak dużo. A czy czasem bliźniaczki nie powinny czasem urodzić się jednocześnie? Będę to kotłować każdemu, bez wyjątku: "was, tobie, ci, cię, etc." piszemy z małej ![]() Więcej zastrzeżeń nie mam. Jestem ciekawa dalszych losów rudowłosej i jej relacji z rodziną. Będę zaglądać. ![]() Pisanie w trybie pierwszoosobowym to trudna rzecz, nawet ja mam czasem z tym problemy. Edit: ups! W nazwie tematu jest błąd! @down: jeśli piszesz do kogoś w rzeczywistości bądź przedstawiasz jakąś wiadomość to z dużej, lecz jeśli ukazujesz rozmowę między bohaterami to z małej. Ostatnio edytowane przez Myrtek : 08.11.2012 - 20:26 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|