![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Również boli mnie to, że nikt nie skomentował. <łezka> Nie mam motywacji do dalszej gry. :<
Hahahaharry wkrótce postara się do Ciebie dolecieć.. ![]() Jak to, nie wyświetlają Ci się skrzydła? Może po prostu nie masz ich włączonych, o ile je się w ogóle da wyłączyć..? :o
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
No własnie chyba nie da się wyłączyć, a ja ni mam :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
ach jak te dzieci szybko rosną
![]() Myślę, że rodzice powinni rozważyć moje słowa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Kto wie, może rozważą, hahaha.
Przy najbliższym spotkaniu poinformuję ich o tej koncepcji, niemniej chciałabym, żeby Harry najpierw wybył z domu, z bardzo oczywistego względu - mój kochany (już!) czterokondygnacyjny dom nie ma wystarczająco dużo miejsca na jeszcze jedną sypialenkę. >,<
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
No wiesz co? Twój czterokondygnacyjny dom nie ma miejsca na czwartego Sima, a ja w Moonlight Falls rozważam, jak przebudować swój, by na 2,5 kondygnacjach wygodnie mieszkało ośmioro Simów?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Albus wyglada nieziemsko w stroju kapielowym...a ta klata i miescie och, ach!!!
![]() ![]() ![]() Esme jest moja ulubiona wrozka na tym forum, az zrobie sobie sama wrozke, bo ci zazdroszcze ;D Harry ladny jest co wy macie do niego ? Przystojniacha jakich malo!Mam nadzieje, ze znajdzie sobie jakas fajna nie"normalna" dziewczyne ^^" hihi, dawaj ciag dalszy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
I już czuję się kochana, oh ah.
![]() Tak nmin jeżeli sobie życzysz to kiedyś zrobię zdjęcia tego domu, bo na początku miał dwa piętra, potem 3, wzięło mnie na 4, a jak dobuduję 5 to już będzie zupełnie paskudnie wyglądać. :p A i tak pięknością nie grzeszy.. Eyvee z chęcią podzielę się Albusem, Harrym a nawet i Esme jak ktoś się zainteresuje, tylko poinstruuj mnie dokładnie co i jak, gdyż jestem laikiem. ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
no to musisz się pochwalić tym domem, bo dopóki nie zobaczę - nie uwierzę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
No zaraz weźmie mnie jakaś...
Grałam sobie jakieś dobre 2 godzinki. Miła chciałam być, dobra, zrobiłam zdjęcia domu i już, już miałam wychodzić w edycję miasta żeby pokminić jak Harrego i Albusa ściągnąć do siebie, zapisuję grę.. I Błąd kodu 12. No umrę. Ale to nic! Jeszcze zminimalizowałam, poprosiłam Myrtka o pomoc, ona dała mi jakieś linki i co? Puf, jak ja sobie czytałam to gra mi się wyłączyła. -.- Mam nadzieję, że zapis ocalał. No, ale mam zdjęcia, więc źle nie jest,aczkolwiek wolałabym, żeby to się nie powtarzało.. To zacznę od tego mojego czterokondygnacyjnego domu. <ok> Tak, wiem, jest paskudny! ![]() ![]() Pięterko zielarskie. Tak, teoretycznie mogłabym je przerobić na sypialnię i pewnie to też zrobię, ale praktycznie nie jest to takie banalne, bo Esme ciągnie na rośliny.. :o ![]() Biblioteczko-pokojoKościdlowo-magiczne piętro.. ![]() Piętro 'sypialniano- łazienkowe'..>,< ![]() No i parter, który zaliczam do kondygnacji, bo jest na podeście. <ok> ![]() A teraz normalna gra,yey. ![]() Harry miał mieć studniówkę, a że ja wypatrzyłam już wcześniej dla niego kandydatkę, to kazałam mu do niej zadzwonić i się umówić. ![]() Jakie było moje zdziwienie, gdy po przyjeździe na miejsce okazało się, że jest ona dorosła. -.- ![]() Harry jak to Harry chciał spłatać jej psikusa.. ![]() Ale nie wyszło, bo ona jest wampirem, hoohh. ![]() ![]() ![]() Lubię ją. ![]() ![]() Noo, i go też lubię. ![]() ![]() A specjalnie na życzenie.. kogoś.. ![]() ![]() A co potem? Podczas romantycznej randki na tyłach teatru podczas pełni Esmeraldę mą zaczął boleć brzuch. Potem wymiotowała, ale już tego nie dokumentowałam. D: ![]() A skoro mówię już o randce.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko ja uwielbiam jego miny? :o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W międzyczasie Harry, jako fan nadprzyrodzonych rzeczy wybrał się do parku na spotkanie różnych strasznych potworów.. Spotkał swoją koleżankę, z którą wiążę spore plany. ![]() ![]() ![]() ![]() Potem Harry wrócił do domu, wziął jednego drinka przyrządzonego przez Kościdlę i poszedł do jacuzzi. Cóż tam, że w stroju wizytowym.. (?) Nie, nie ma tej śmiesznej cechy, która powoduje takie rzeczy. :o ![]() Czy tylko u mnie zombie zjadają tą Dmuchawkę? :o Potem co prawda krzyczą, że ja brzuch boli.. Ale kurczę no, nie chce mi się jej co raz wymieniać. :< ![]() Trochę o posiłkach w mojej rodzinie ![]() ![]() ![]() Hohohoh ![]() Hmm, spóźniony prezent urodzinowy? ![]() ![]() Tak strasznie mi się te znikanie miotły nie podoba.. Zdjęcia normalnego zrobić nie można. -.- ![]() ![]() ![]() No i oczywiście co się stało? ![]() ![]() A, zapomniałabym. Gdy skupiałam się na ciąży Esme, do Harrego zadzwonił telefon. Niejaka Peanut (czy inne coś kojarzące się z orzechem?) zadzwoniła i go na studniówkę zaprosiła. Jego partnerka była już dorosła, więc wiadomo, a nikogo innego mu nie szukałam, to ok, zgodziłam się. Później zupełnie o tym zapomniałam. Młody wypięknił się.. ![]() Wsiadł do limuzyny.. ![]() I pojechał na bal. Zgadnijcie, jakie było moje zdziwienie, gdy w jego wyposażeniu znalazłam TO. ![]() Jakby ktoś nie widział, to 'ta' Peanut, to nie ona tylko on. Co więcej, teraz mój Harry jest gejem, bo jest w związku z tym chłopakiem. -.- Ja to geniusz jednak jestem. Znaczy w sumie nie jest z nim w związku, bo gra mi się wyłączyła.. No ale wiecie. Bonusowo! Szlachcic ze szlachcianką? ![]() ![]() Harry nie przejmuje się atakiem zombie. Zamiast tego trochę poczarował, trochę policzył.. ![]() ![]() Okej, to tyle. Mam nadzieję, że nikt nie umarł. ![]() Liczę na to, że gra jakoś przeżyła ten błąd zapisu, eh. Dobranoc. ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Haha, dobre ;D swietne zdjecia, Harry pobija wszystko xD Esme i Albus w tych gatkach i jego miny! boskie! Ja to mam spokoj z zombie bo je calkowicie wylaczylam ^^...chociaz troche za nimi tesknie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|