![]() |
#11 |
Reputacja: 11
|
![]() Bardzo oryginalny temat, zupełnie inny, niż wszystkie w tym dziale. Spodziewałam się samych Simów, a tu zaskoczenie. Na szczęście miłe.
Udało Ci się mnie zaciekawić i sprawiłeś, że zachciało mi się skomentować Twoje prace, mimo że nic odkrywczego raczej nie napiszę ![]() Podobają mi się. Potrafisz chwytać piękne ujęcia, niby zwykłe, ale na swój sposób magiczne, takie, na które można patrzeć bez końca. To sztuka. Moim faworytem jest... no cóż, może kogoś to zdziwi, ale zdjęcie rąk lalki we mgle. Dawno nie widziałam tak klimatycznego zdjęcia, jest wspaniałe. Masz świetne mody na oświetlenie, ile to daje możliwości na pstrykanie fotek, omg... *.* Co do ostatniej pracy - może i przeholowałeś z nasyceniem kolorów, zwłaszcza oczu, ale bardziej mi jednak przeszkadza ten szum na twarzy, osobiście bym z niego zrezygnowała. Poza tym zdjęcie jest niesamowite, mina Simki świetna, adekwatna do sytuacji... Całe zdjęcie jest bardzo naturalne. Dla mnie bomba. W tym miejscu chciałam zapowiedzieć, że będę stałym bywalcem w Twoim temacie. Jakoś tak ostatnio ciężko mnie zaciekawić, a Tobie się to udało. Czekam na więcej. Pozdrawiam. edit: btw. jak robisz ten efekt przybrudzenia zdjęć? Mam na myśli ten niby "kurz", który widać na fotkach Simki-lalki. Ciekawa sprawa, bardzo to efektowne i klimatyczne. Ostatnio edytowane przez Malin : 11.11.2012 - 22:05 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|