|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
a wiec teraz ja cos wstawie. poki co skonczylem rozgrywke na przesileniu pomiedzy latem, a jesienia. teraz kilka zdjec z mojej rozgrywki:
Uwielbiam materace, jeden z najlepszych obiektow, ktory doszedl w tym dodatku ![]() ![]() ![]() Simowie moga nosic parasol nie tylko podczas deszczu. Gdy jest upal parasol chroni sima przed sloncem, swietne ![]() ![]() Gra w obrzucanie sie balonami z woda, idealna zabawa na letnie upal ;] ![]() ![]() Obelisk dla istot z dodatku 'Nie z tego swiata' ![]() Gra w pilke, swietnie to wyglada. ![]() Simka po opaleniu sie w solarium natryskowym ![]() ![]() Jeden z najbardziej denerwujacych bugow, ktore dotychczas odkrylem. Bardzo denerwuje mnie to, ze wrozki nie moga normalnie jezdzic na wrotkach ;/ Lekka przesada. ![]() Konkurs w jedzeniu hot dogow ![]() Sim, ktory po raz pierwszy jezdzi na wrotkach nie bedzie czul sie komfortowo, moze sie nawet wywrocic ![]() ![]() W takiej pozie moga byc nawet nieznajomi dla siebie simowie ;x ![]() Ulewa i bardzo realistyczne kaluze. ![]() Zdjecia z serii - na tropie ufo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wiem jedno - uwielbiam kosmitow ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |