|
|
#11 |
|
Reputacja: 12
|
Dzień dobry wieczór.
Dziś jest ten dzień, w którym gra The Sims 3 Cztery pory roku dotarła do mnie. Porobiłem troszeczkę zdjęć i byle jakiego sima. A więc start: Na początku zacznę od zimy, którą uwielbiam najbardziej w tym dodatku- Dochodzi świetny domek, który wygląda przeuroczo podczas zimy ![]() Naszym simom została udostępniona opcja jeżdżenia na łyżwach. Możemy robić to zarówno na zamarzniętym jeziorze ![]() Jak i na lodowisku publicznym ![]() Podczas tej pory roku możemy zrobić bałwana ![]() Piękne iglo, w którym znajdują się opcje takie jak w łóżku ![]() ![]() Możemy zrobić śnieżnego aniołka, z którego nasz sim będzie miał podjarkę. ![]() ![]() Nasz sim będzie mógł również jeździć na snowboardzie. (dobrze napisałem xd ?? )![]() Troszeczkę zdjęć z lata: Do naszej gry dochodzi tor wrotkarski, na którym wielu simów będzie kształtować swoje nowe umiejętności. ![]() Nowa duża wanna: ![]() Simowie mogą pograć sobie w piłkę nożną. ![]() ![]() Nowe huśtawki ![]() Rzucanie podkową na słup. ![]() Robienie pysznych lodów śnieżnych. ![]() A na koniec miasto podczas jesiennej burzy. ![]() I Miasto podczas zimowego dnia. ![]() To na tyle koniec
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|