|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
To i ja dodam coś od siebie. Chwilę pograłam latem, ale potem je zmieniłam, bo w sumie lato niczym się nie różni od gry bez CPR.
Oto panna, którą testuję dodatek ![]() ![]() Kąpiel w morzu czy tam oceanie, nie wiem xD ![]() ![]() Leżakujemy na materacu. ![]() Bitwa na balony z wodą z panią Zadek. ![]() Niestety Angelika(bo tak jej na imię) oberwała jako pierwsza. ![]() Zauważyłam faceta, który przez cały czas chodzi z tą parasolką. ![]() Pisanie listów do faceta ze strony randkowej. ![]() I tu zdjęcia bedą już z jesieni. Festiwal i łowienie jabłek. ![]() ![]() Zbieramy dynie na lampion. ![]() Grabimy liście. ![]() Lody!! ![]() ![]() Omomomomom ![]() Wycinanie dyni. ![]() ![]() Efekt końcowy. ![]() Wolny taniec. ![]() ![]() Niestety był to pechowy partner. Co chwilę stawał jej na noge. ![]() ![]() Po wyjściu z domu strachów. ![]() Wąchanie kwiatków. ![]() Grad zepsuł mi parasol. ![]() Rozwalanie dyni. ![]() ![]() Jesienne widoki. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
mam prośbę do Was,aby wklejać tutaj zdjęcia z dodatku,ale przedstawiające to,czego jeszcze nikt nie pokazał,zamiast 10 postów o jeździe na wrotkach i łyżwach,macie od tego temat Opowiadamy,jak sobie gramy i tak smallcherry99 powinnaś cały swój post tam przenieść
a tak wygląda maszyna do regulacji pogody,dostępna w nagrodach szczęścia życiowego ![]() ![]() a tak wygląda członek kolka Niedźwiedzi Polarnych kąpiący się w oceanie ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
I cosik ode mnie
![]() Miasto po burzy (nawiasem mówiąc są bardzo realistyczne, szkoda, że są same błyski, bez piorunów) ![]() Palenie liści i zabawa ![]() ![]() Oto co się czai w Domu Strachów ![]() ![]() ![]() (za tym latającym czymś jest maskotka świnki a te dwa z przodu to kosmici) Duszek bez twarzy (cały czas krąży po DS) ![]() ![]() Mój Sim po jesiennych zawodach w jedzeniu. Przynajmniej wygrał ![]() ![]() Jesienne malowanie twarzy ![]() I nowe kwiaty do zbierania. Od lewej: rudbekia owłosiona, len trwały, pokoślin baldaszkowy, gailardia, azalia i na dole stokrotka
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Cześć wszystkim :-) Super te wasze zdjęcia. Ja też już gram od wczoraj i potwierdzam, jest super, jeden z fajniejszych dodatków (choć zauważyłam też kilka bugów, ale o tym może innym razem).
Pływanie w oceanie: ![]() ![]() Simka w deszczu: https://lh5.googleusercontent.com/-m...eenshot-15.jpg Ulewny deszcz: ![]() ![]() Festiwal letni: ![]() ![]() ![]() ![]() UFO: ![]() ![]()
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|