|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 22
|
NAJLEPSZY DODATEK BEZ WĄTPIENIA
Gra beż tego dodatku jest "pusta" To jak się zmienia simowy świat, to jest wspaniałe. Każda pora roku ma w sobie coś wspaniałego. W lato możemy urządzać przyjęcia nad basenikiem , skakać do wody, pływać na materacyku, a w międzyczasie pięknie się opalić. Jesień.. Halloween, wspaniałe chodzenie po domach po cukierki, simowie z miasta mogą do nas też przyjść po cukieraski. Bal przebierańców.. Zima, największa zmiana w grze, śnieg. Przyjęcie z prezentami, bałwanki, choroby.. tego było trzeba simom od początku. Wiosna, piękne kwiaty rosnące dookoła, święto miłości, budka do całowania A do tego całkiem fajne ubrania, co z tego że jest ich mało. Tzn. jak dla mnie jest ich dużo i są ładne, ale niektórzy narzekają że mało.. Rocznice ślubu. To jest wspaniałe. A jakie to fajne jak będziemy chcieli umówić się na randkę, na piknik albo po prostu zrobić przyjęcie na zewnątrz a deszczyk nam spadnie ![]() Dodatek obowiązkowy
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
To ja się też swoimi wrażeniami podzielę.
![]() Powiem jedno - najlepszy dodatek jaki teraz może być ! ![]() Nie wiem dlaczego,ale bardzo zakochałam się w krajobrazach zimowych. Ogółem moją najbardziej ulubioną porą jest zima. Twórcy mieli też prześwietny pomysł z festiwalami,prawie codziennie simkę wysyłam do parku,a co Nie podoba mi się jednak to,że nie dodali żadnego miasta (tak czasami myślałam,że mogli dać Dziwnowo),i żadnych parceli. Są tylko parki z miast i domek z Appaloosa Plains. Tego najbardziej się czepiam,że nie dali jakiś domów. Polubiłam bardzo tryb planowania. Można naprawdę stworzyć ładny dom,i z tego jestem najbardziej zadowolona,ponieważ nie muszę budować byle co,tylko pyk,plany i gotowe. ![]() Nie wiem czemu,ale sąsiedzi mojej simki do północy siedzą i żaden kosmita do nich nie przychodzi,a jak moja była z jakimś simem (mru ),to jak mi północ wybiła,to mi się kosmita pojawił. ![]() Ale ogółem grę oceniam na 10/10 !
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Mi również bardzo podoba się tryb planowania. CPR jeszcze nie mam, ale ta funkcja wyszła z najnowszą aktualizacją i od tego czasu robie domy tylko ten sposób. Ale jak dla mnie za mały wybór. Mam nadzieje że z nowymi aktualizacjami/dodatkami dodadzą następne.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|