|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
@up: coś starego w nowym wydaniu
![]() ok, dawno nic tu nie wstawiałam, ale z okazji nowego "imejdżu" jednego z bohaterów Fantastycznej Czwórki (LINK jakby ktoś chciał poczytać ) postanowiłam się zmobilizować i pokazać Wam najMhroczniejszą postać tego forum xD Prezentacja w ciemnych kolorach bo musi być MHROCZNIE xD Oczywiście ze specjalną dedykacją dla Chrupka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: dla porównania, jak Chrupek wyglądał do niedawna ![]() http://i51.************/25u5fut.jpg ~enjoy! :3
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 20.11.2012 - 21:27 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Łaaaaaaaaaaaał, Chrupek! *.* Ale go* odstrzeliłaś! Wygląda świetnie! Plus ta prezentacja na czarnym tle, uwielbiam je
W pierwszej chwili niezbyt mi się spodobała fryzura, ale muszę przyznać, że wygląda w niej świetnie, idealnie do niego pasuje. Zarościk też taki chrupkowy I boskie ciuszki! No, no, Panie Chrupku, możesz być z siebie dumny, jest na czym oko zawiesić :> Rudzia, spisałaś się na medal!Swoja drogą myślę, że takie odświeżenie wizerunku przydałoby się całej czwórce, w końcu... czas płynie, prawda? ![]() * Mroku, jak poprawisz na wielką literę, to wyjdę z siebie. :> edit: jakość zdjęć mnie powaliła. BOSKA grafika. Ostatnio edytowane przez Malin : 21.11.2012 - 08:19 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|