|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Umówiłem się z nią na dziewiątą... o yea! Dobra spokój
![]() Nie wiem czemu, ale widać na pierwszy rzut oka, że Nikki jest siostrą Barnea ![]() Nowa para nam się tu rodzi ![]() Czekam na nexta |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Haha, Genco takie SUPRAJS MADAFAKA z tą policją xD
Tak się jakoś samo nasunęło ![]() Boziu, co ty robisz z Barneyem *-* < 3 Ile ja bym dała aby Serafin był w połowie tak romantyczny jak on :< Hmm... nie wiem czemu, ale Nikki jakoś nie przypadła mi do gustu... Zachowuje się jak Barney zanim związał się z Giną.. chce wykorzystać Foleya? Nie wiem.. tak jakoś mi się wydaje ^_^
![]() |
#3 |
|
![]()
Jak ja nie mogę patrzeć na Rocco. Takiego faceta to by się najchętniej udusiło i już. Na szczęście Foley z nim pogadał.
Jezu jak on kłamie, jak czytałam to myślałam, że wskoczę do simsów i mu dobrze przyłożę. Jak można być takim kłamcą, a jak powiedział, że jest niewinny jak niemowle, spadłam z łóżka. Takiego kłamliwego człowieka nie widziałam. Dobrze, że wykryli to cudze DNA i wezmą próbkę Rokoko do analizy. Wyda się wszystko! A wgl. nie pasuje mu pomarańczowy i powinien się przyzwyczajać do tych kratek, bo wróże mu długą przyszłość właśnie tam.
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak Gina mogła chodzić z tą łajzą?!
Niech się Rocco przyzwyczai do krat i pomarańczowego stroju (który mu nie pasuje ![]() ![]() Odcinek fajny ![]() Czekam na nexta i fajny odcinek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Taka lektura na start... no no. Ale jak pisze kedziorek, Księga Wyjścia byłaby bardziej adekwatna
![]() Chciałabym się jeszcze odnieść do poprzedniego odcinka. Randka Foleya ![]() No i to co będę chyba do końca tu powtarzać - genialne operowanie językiem. Nie ma ciężkich opisów, ani nic. Troszkę zapis i interpunkcja kuleje, ale wybaczam ![]() Czekam na ciąg dalszy ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Rocco nawiedziła amnezja i nie pamięta jak zabił Fabiana? O jak przykro... Zobaczy się czy faktycznie nic nie pamięta po odczytani wyników badań DNA!
![]() Ale pomarańcz mu nie pasuje :< Może różowy...? XD
![]() |
#7 |
|
![]()
Rocco chyba ma sklerozę! Oby się wszystko rozwiązało.
@up -różowy był by lepszy. ![]() Co u Giny i Barneya...?
![]() |
#8 |
|
![]()
fajny odcinek....zaraz 50 Rocco łądnie w tym stroju a co do pomysłu z rózowym też dobry..no i jescze ten róz w kwiatki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Już myślałam, że będzie spokój, zrobią badania i Rocco jest załatwiony.
A ten głupi adwokat, chce oszukiwać? Hello Foley jest mądry, na pewno zauważy co się dzieje. Już dawno nie było nic o moich ulubieńcach, Ginie i Barnim. Ani o Nikki, Mi...
![]() |
#10 |
|
![]()
Jestem ciekawy jak przebiegnie czas na randce Nikki i Foleya. Foley na randce ciekawe zjawisko
![]() Nie wiem czemu, ale myślę, że Rocco ucieknie z więzienia...? Mosby jest interesujący. Ciekawe co wykombinuje, żeby wyciągnąć Rocco jeśli mu się nie uda niech się lepiej martwi o siebie i swoją rodzinę. I ta Lucy kim ona jest? Wspomni o niej. Właśnie, a gdzie Gina i Barney!!! To jest bardzo interesujące... Bardzo fajny odcinek i oczywiście czekam na next. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|