|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Boże, za dużo gier xD Norman kojarzy mi się z Heavy Rain xD
Ale to tak 'baj de łej'. Co do odcinka: Rocco ma przejepipane *____* HA! I dobrze mu tak ;3 chociaż znając twoją lubność [istnieje takie słowo? o.O] do zmiany akcji jeszcze Foley zostanie zakuty w kajdanki xD Tak tylko mówię.. : 3 Mrah, Foley i Nikki, możę być gorąco Chociaż troche żal mi Foleya, Nikki go wykorzysta i porzuci, bo przecież ma trasę itp... :<
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Ooooo jak słodko i romantycznie! W końcu moi ulubieńcy,
uwielbiam o nich czytać. Nie znałam Barneya od tej strony. Chociaż to marzenie... To coś o czym myśle? Zaraz będą razem pod jedną kołdrą... A może pojadą do Egiptu i tam?
|
|
|
#3 |
|
|
ach romantycznie....choć jak dla mnie to barney jest troche dla Giny za stary według mnie a po za tym zaraz 50 odcinek mam cichą nadzieje że w jubileuszowym odcinku Rocco pójdzie siedzieć
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
)Oni są tacy uroczy. Barney zmienił się nie do poznania To dziwne, ale naprawdę się zmienił ![]() Romantyczna randka. Ohh... 33Teraz poproszę randkę innej uroczej pary Czekam na równie fajny odcinek, a może fajniejszy???
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 14
|
To, że ma wąsy to o niczym nie świadczy, ale okej... nie będę się kłócił, ale swoje zdanie mam.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 14.02.2013 - 21:23 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Uuu... dobrze, że Barney nie rzucił się w tą wodę.
http://i.imgur.com/f6ScPlL.jpg ( REKIN!:o) :p Urocza randka. Za dużo słodkich tekstów i jakoś "Barni" mnie wkurza. ( w sensie Barni, nie Barney. xD)
|
|
|
#8 |
|
|
Oooooouuuuu... jak słodko
![]() Barney i takie wyznania? Aż jestem w szoku! Jedyne co jestem w stanie stwierdzić to to, że albo ma brata bliźniaka, albo ktoś mu zrobił pranie mózgu, bo jeżeli on sam wpadł na te wszystkie rzeczy i co więcej, sam to zrozumiał ( ), to jest on chyba naprawdę jakimś wyjątkiem... Inni powinni patrzeć i uczyć się od niego! ![]() Zarówno rozumu, oraz tego, jak w niebanalny sposób można zaimponować kobiecie (ale posłodziłam mu teraz )Naprawdę, zadziwia mnie ta metamorfoza Barney'a... chwilami jest zbyt pięknie, żeby to było prawdziwe :] ... ![]() Oczywiście czekam na ciąg dalszy
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
No to mój komisarz widzę, że rozwinął skrzydła
Mogę nawet się pokusić, że jest skuteczniejszy niż Barney, hihi. Cicha woda brzegi rwie ![]() Z początku taki niepozorny i nieśmiały, ale szybko się wyrobił w temacie ![]() Serduszko w łazience rozwaliło mnie kompletnie, tak samo z resztą jak i jego myśli na widok Nikki ![]() Co do bilarda... to chyba też muszę się zgłosić do niego na nauki xD Grałam kiedyś, ale widać to co wiem, to jest nic ![]() A już tak na koniec, Epoka 4 słaba (tzn. ja widziałam i mi się kompletnie nie podobała) ... mógł wybrać coś lepszego ![]() czekam na więcej i jeszcze więcej
Ostatnio edytowane przez Sqiera : 18.02.2013 - 22:05 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Jedyne co mi się rzuciło w oczy, to:
' [...]ściągnął mocno konia, jednocześnie uderzając go piętami w boki,[...] ' Koniu daje sie łydkę, nie pietę :/ + ściągnął go, w jakim sensie miałaś to na mysli? Że brało go na siebie czy zbierał luźne wodze? Wybacz, że się czepiam, ale sama obcuje z końmi już rok i to się rzuca w oczy ![]() A to wyznanie Barneya, to po prostu boskoo < 33 Miałam takie Oaw na twarzy o3o kurde, 45 część, nieźle się tego napisałaś!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|