![]() |
#26 |
Reputacja: 15
|
![]()
To ja mam sporo zdjęć!
![]() Simowie co chwilę depczący po stopie partnera, stają się irytujący :/ ![]() Gdy simowie chodzą czy jeżdżą samochodem/rowerem to tak jak w prawdziwym życiu, pluskają (jak to inaczej nazwać?) ![]() ![]() Grabienie. Po jakimś czasie, nad niezagrabionymi liśćmi, pojawia się zielony dymek, dobrze znany graczom. Tym bardziej to, czego nie sprzątniemy jesienią, zostanie. ![]() Jestem zachwycona grą światłocieni! ![]() ![]() Pisanie listu miłosnego, przy którym sim wzdycha. ![]() Bo po deszczu zawsze pojawia się tęcza... ![]() Pory roku są naprawdę realistyczne i zjawiska dopracowane w każdym calu! Tutaj przymrozek jesienią. ![]() Fajna sprawa z drzewami. Z upływem czasu mają coraz mniej liści. ![]() ![]() Twarz jak z horroru! ![]() ![]() Jednej nocy przyleciało mi kilku kosmitów do kilku innych rodzin O.o ![]() Gdy sim zamarznie, klikając na innym simie pojawia się interakcja "Poproś o rozmrożenie". ![]() BuyDebug - siew dzikich kwiatów (ta groźna mina!) ![]() Czyżby syrenka nie lubiła wody? ![]() ![]() Również niebo jest zależne od pogody. ![]() Jestem zakochana w zimie! ![]() Powrót do the sims 2. Nie pamiętam dokładnej nazwy, ale jest to coś w stylu "radaru śnieżnego". ![]() ![]() Bridgeport zimą. Uważam, że jest to najpiękniej wyglądające miasto o każdej porze roku. :3 ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Myrtek : 25.11.2012 - 12:27 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|