|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hey... Dziś miałam wstawić odcinek, ale okazało się że jadę do kuzyna i kuzynki. Dlatego odcinek wstawię w następną sobotę.
Grrrr... Ja chyba mój komp rozwalę taka jestem wściekła! Musiałam usunąć wszystkie fotki na potrzeby komputera ;( (czyli dlatego że mi się komp zacinał) I informuje, że będę wstawiała losy innej rodzinki, (a właściwie jednej simki xD) bo w tamtej przypadkowo kodem " moveobjects on " usunęłam Shannon i Sutton ;( @mod kolejny raz piszesz posty bezpośrednio pod swoimi postami, następnym razem będzie warn
Jestem jaka jestem, i tego nie zmienisz. Zmieniaj co chcesz, tylko nie zmieniaj mnie. Jestem wredna dla osób, których nie lubię. Ostatnio edytowane przez motyka : 09.12.2012 - 16:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Szkoda, że ci się skasowało. Zacznij od nowa i mam nadzieję, że wszystko będzie ok Powodzenia !
![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Oks, nowa rodzinka (rodzinka - czyt. simka i jej koń xD)
Rodzina Dexter - Wstęp. Przedstawiam wam Sashe Dexter. Dziewczyna kocha konie. Wierzy w istoty nadnaturalne. (W prawdzie tylko wampiry i jednorożce. bo nie posiadam NzTŚ) Dlatego chciała by posiadać jednorożca, ale są dwie przeszkody; ta piękna istota, zastąpiła by jej ulubienicę: Fantę. A drugą przeszkodą jest moje lenistwo w poszukiwaniu jednorożca. ![]() A oto... Fanta! Ulubienica Sashy, jest z nią dobrze powiązana. Gdyby Sasha zastąpiła ją nawet najmniejszym zwierzakiem na świecie, to by ją ....... (dokończcie wg. swojego pomysłu, przepraszam za takie ściany na zdjęciu) ![]() I jak pisałam na początku - to był wstęp. Za niedługo coś wstawie. (możliwe że jutro)
Jestem jaka jestem, i tego nie zmienisz. Zmieniaj co chcesz, tylko nie zmieniaj mnie. Jestem wredna dla osób, których nie lubię. Ostatnio edytowane przez RaspberryXD : 16.12.2012 - 15:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ładna simka, zobaczymy jak akcja się rozwinie, na przyszłość zadbaj o te ściany.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|