![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Znowu w ciąży ?!
![]()
![]() |
|
![]() |
#42 |
|
![]()
Czy w ciąży nie wiem ...
![]() Wiem , że ta fotka nie wyszła ale nie mogłam jej ustawić.Chyba pisałaś ze sa ładne ale z facetami dla nich będzie gorzej. Może jeszcze ktoś skomentuje?
![]() |
#43 |
|
![]()
Oj tam, oj tam! Bądźmy dobrej myśli, mnie tylko na jednym ciachu zależy
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Rodzina Kashumi.
Jednak tamte nudności to była kolejna ciąża.Jak tak dalej pójdzie to Jacob ma zapewniona kastracje. ![]() ![]() Trzeba powiadomić tatusia.Reakcja standardowa. ![]() W ramach świętowania Jacob urządził małe ''ognisko''Pieczono pianki ![]() ![]() Oczywiście nasz zdolny Jacob przypiekł pianke. ![]() ![]() ![]() Jak widać Eveline to czysty tatuś + ta mina. ![]() Poznajcie Mini. ![]() Troche popołudniowych widoczków. ![]() ![]() ![]() Gilbert dosyć arogancko przychodzi obok Mikiego.(Tak doczekaliście się Mikiego i Mini) ![]() Widać,że bliźniaki. ![]() Pojawił się księżyc. ![]() No to czas na opowieści o duchach. ![]() I przerażona mina Jacoba , a Eveline się śmieje. ![]() A Michael podsłuchuje. ![]() Chwila czułości. ![]() Spoglądanie w gwiazdy. ![]() ![]() W tym samym czasie mamy małe problemy ze ściągnięciem malców z koników. ![]() ![]() Również pieski odpoczywają w krzaczkach. ![]() Wspólna gra w klasy. ![]() Aż Anne dostała skurczy porodowych. ![]() Kazałam Jacobowi zawieść Anne do szpitala ale i tak ona musiała kierować. ![]() Nie wiem czemu on wysiadł w tym miejscu jeśli Anne jechała aż pod szpital. ![]() Urodziła się Victoria. ![]() Po tej męskiej minie widać ,że będzie to oczko w głowie tatusia. ![]() Wzrok matki mówiący ''Co się gapisz na moje dziecko?!'' ![]() Że nie lubie grać niemowlakami oto Victoria jako małe dziecko.Kolejna blondynka w rodzinie. ![]() Licze na kilka komentarzy. Może następny ''odcinek'' dam jutro. ![]()
![]() |
#45 |
|
![]()
pieski odpoczywają w krzaczkach ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 22
|
![]()
Chłopcy są fajniutcy. Fajnie że Twoja rodzina się powiększa
![]() Słodkie psiaki
![]() |
#47 |
|
![]()
Dziękuje za komentarze.Jeśli dobrze pójdzie jeszcze dziś dodam następne zdjęcia, a w tym czasie może jeszcze ktoś skomentuje?
![]()
![]() |
#48 |
Reputacja: 14
|
![]()
To zdjęcie mnie rozwala.
http://i.imgur.com/Id5mr.png No nie długo to za dużo będzie tych dzieci ![]() Ja bym wybrał drugą z sióstr za królową balu ![]() Czekam na więcej -> |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Rodzina Kashumi
Kolejny zwykły dzień w Poppington. Eveline opłakuje zmarłego chipa.Zapomniałam go karmić ![]() ![]() Jacob uczy małą chodzić. ![]() ![]() Anne niesie Mikiego ![]() A tu już kąpiel. ![]() ![]() Victoria w swoim łóżeczku. ![]() Fotka zakochańców. ![]() Mały piknik. ![]() Grabienie liści. ![]() Trio. ![]() ![]() Dziewczyny po szkole wybrały się na festiwal jesieni. Paula zbiera dynie na lampiony, a Eveline zmierza się z strasznym zamkiem. ![]() ![]() Połów jabłek. ![]() Czyżby Paula wpadła w oko wilkołakowi.Lubi zwierzęta ale bez przesady :p ![]() Placki,placuszki.. ![]() Wygrała Eveline. ![]() A tu Victoria i Paula. ![]()
![]() |
#50 |
Reputacja: 14
|
![]()
Gdyby Michael i Victoria nie byli rodzeństwem mogło by coś po między nimi być. Choć to niemowlaki KURDE
![]() Widzę, że naszym słynnym rodzicom nadal się układa ![]() Czekam na next -> |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|