|
|
|
|
#1 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
O jejku, jejku, czyżby szanowna pani C. go wystawiła? Och nie, biedaczysko, ależ mu współczuję, o jejku..
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Dobra, koniec żartów ![]() Dobrze mu tak! Dobrze mu tak! Ahahaha! Szczerze mówiąc, kiedy napisałaś, że gościu pływał, żeby się zmęczyć, to przez chwilę pomyślałam, że chcesz go utopić![]() Nie wiem czemu, ale rozwalają mnie te jego gacie w panterkę, a ten niebieski dresik będzie mi się śnił po nocach ![]() A co do Barneya.. Jest naprawdę BARDZO zajęty, no nie wiem, czy znajdzie czas na poszukiwanie tyłka... to znaczy, na poszukiwanie Candy. Zresztą, od kiedy należy to do jego obowiązków? Jakiś dziwny kontrakt podpisali Pozy tych lasek mnie rozwaliły I ta jego mina kontemplująca, hmm... otoczenie Kocham Chcem go więcej, więcej, więcej! <tupie nogą>Detektyw jest świetny, wydaje się być lekkim ponurakiem, ale nie wszyscy mogą być moim Kenseiem Mia jest naprawdę równą babką, jakoś nie potrafię jej nie lubić ![]() I dawaj mi tu szybko drugą część! @up Podpisuję się obiema rękami, nogami i czołem... Tylko jaki fotograf? Coś mi umknęło, czy po prostu ciężko kapująca jestem?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
No wiesz facet w jego wieku, chce być za wszelką cenę sexi i staje się przez to trochę śmieszny, a z tym fotografem myślałam, ze chodzi o detektywa, że to po prostu pomyłka
![]() e jeszcze odnośnie Fabiana, widzisz ile on biżuterii nosi, złoty zegarek, sygnet łańcuch, on jest zakochany w sobie, ale artyści tak mają
Ostatnio edytowane przez Mile : 09.12.2012 - 23:01 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 12
|
Jako jedyna nie lubię Barneya.
Ale synek jest spoko. Fabiana pan Sherlock śledzi w barze. Boss mnie rozbawił. Biedna Candy?! Dobrze jej tak!
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|