![]() |
#1331 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może to wina otoczenia? Mam tak samo tylko że w AP, po najwyżej 3 minutach wywala do pulpitu i pokazuje się ten irytujący komunikat. W innych otoczeniach mam tak bardzo rzadko, choć nie sprawdzałam jeszcze BP.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1332 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie tak jest w każdym otoczeniu, na nowych zapisach też. Ostatnio wywala mnie po ok. 1,5-2h.
EDIT: Zaraz mnie szlag jasny trafi! Nie mogę nawet zaprojektować simowi ubrania bo mnie wywala. Nie mam już pojęcia co mam robić, zdefragmentowałam dysk i nie pomogło...
Ostatnio edytowane przez suomii : 05.12.2012 - 16:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
|
![]()
Mam takie pytanie (poszukałam czy już było ale nie znalazłam, a opcja szukania albo nic nie wykazała, albo zacinała mi stronę - bywa ;]).
W wyposażeniu mojego sima pojawiły się przedmioty, których w żaden sposób nie idzie z niego usunąć. Np. jak kupiłam za granicą ten uniwersalny klucz to nie da się go zabrać z wyposażenia. To samo z portfolio stylistki. Po powrocie z wakacji otrzymałam wiadomość że sim zabrał ze sobą pocztę i mam dwa razy rachunki i paczkę z nasionami ominirośliny których też nie idzie stamtąd zabrać. Może to i kwestia estetyczna, ale wkurza mnie niesamowicie. Ktoś zna może przypadkiem jakieś rozwiązanie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
|
![]()
Mój Sim "robi" karierę biznesową i trzeba chodzić na spotkania jakieś. No i chodzi po 3 dziennie oprócz godzin pracy ale i tak ma ocenę "przerażającą" ze spotkań. Przez to nie dostaje awansu. Próbuję klikać na innych budynkach ale nie można tam urządzać spotkań. Macie jakieś pomysły co się mogło stać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
|
![]()
@Altaria
Znalazlam sposob na usuniecie niechcianych rzeczy z wyposazenia. Wystarczy Nraas, wtedy, nie pamietam dokladnie czy w opcjach podstawowych, czy w zaawansowanych, szukamy 'Sprzedaj'. Po nacisnieciu tego mamy mozliwosc sprzedania WSZYSTKICH rzeczy z wyposazenia, nawet ominiroslin czy rachunkow.
![]() |
![]() |
#1336 |
|
![]()
Jakiś rok temu kupiłam sobie nowy monitor, który ma rozdzielczość HD i jest szerszy. Ostatnio zaczęło mnie denerwować to, że jak gram, to moje simsy są jakby 'rozciągnięte'. Tzn wszystko jest szersze, np konie z boku są dłuższe. Na screenach wszystko jest normalne. Jaką mam ustawić sobie rozdzielczość w grze, żeby wszystko wyglądało w miarę ok? Mój monitor ma rozdzielczość 1920x1080. Kiedyś próbowałam kombinować z rozdzielczością w simsach, ale żadna nie pasowała.
![]() |
#1337 |
|
![]()
Suomii, wszystko masz rozciagniete (np. pulpit) czy tylko simsy? jezeli razem z pulpitem to musisz poszperac z ustawieniami rozdzielczosci komputera nie simsow. moj brat mial podobny problem, ustawil w simsach rozdzielczosc 1280x768 i jest prawie idealnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
|
![]()
Tylko simsy. Wszystko pozostałe jest ok.
![]() |
#1339 |
|
![]()
Mam problem taki że moje simy staną sobie nagle w miejscu i stoją mimo że mają zaznaczonych do roboty parę czynności a tak poza tym gra sobie idzie płynnie bez zarzutu i dodam że to jest tylko w jednym mieście bo reszta chodzi świetnie.Zdarzyło się to nagle dziś a gram tą rodziną i tym miastem już od dłuższego czasu;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
|
![]()
Hej,
mam problem ze swoim nastolatkiem. Dostał on kiedyś karę na niewychodzenie z domu. Jednak postanowił się wymknąć i żeby wyjść zaczął się skradać. Od tamtego czasu, mimo, że kary już nie ma (ani innego złego nastrójnika) cały czas chodzi tak, jakby się skradał :/ Wyłączyłam i włączyłam grę ponownie, ale niestety nic to nie dało. PS: Mam problem, że napisać osobny temat na tym forum, więc znowu piszę tutaj |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|