![]() |
#31 | |||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A "wolny czas" wypełnia się wypoczynkiem, ewent. nadrabianiem szkolnych zaległości. Cytat:
|
|||||||
![]() |
|
![]() |
#32 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Jejku, zajrzałem do tej gazetki i nie wierzę, że jak wcześniej tego nie robiłem, bo naprawdę fajnie się czyta. Z ciekawości zajrzałem też do poprzednich numerów(w jednym nawet znalazło się moje FS!).
Do większości artykułów nie miałem zastrzeżeń, ten o Prypeci np. bardzo ciekawy. Fajnie by było, gdyby w następnym numerze znalazły się inne, równie ciekawe miejsca, np. Detroit albo Hashima. Trochę się zawiodłem na The Sims ON TOP, bo praktycznie ominięto dział FS, a nawet o dziale OJSG niewiele jest napisane. Sądzę, że skoro tak mało się dzieje, można by spokojnie bardziej rozpisać się na temat samych wspominanych opowiadaniach, tak jak w 14 numerze(hohoho, przy okazji zobaczcie kto tam jest). Brakowało mi również jakiegoś artykułu, który poświęcony byłby ocenianiem najnowszych zdjęć w działach Zdjęcia z The Sims -/2/3, ponieważ można tam znaleźć naprawdę ładne dzieła, jak chociażby Sunbeam Heddy albo cudowne simy Larandil. W ogóle nie wiem jak wy, ale ja właśnie najbardziej lubię takie tematy - oceny najnowszych dzieł na naszym forum, czy to zdjęcia simów, domów, czy może FS. Przy okazji jest to również niezła reklama. ![]() Fajnie też by było, gdybyście reklamowali również konkursy, jeśli jakieś się pojawią podczas tworzenia numeru. A niech mnie, a więc Caesum(nie Caeseum !) było jednak lepsze. No cóż, a specjalnie zmieniłem, żeby nie było problemów z pisaniem. ![]() Na koniec pozrzędzę trochę w strefie luzu. Uwielbiam takie gierki, ale sądzę, że "co kupiła ciocia Stenia" jest trochę nie fair w stosunku do osób, które nie posiadają gry na obrazku. Wszystko inne jest jak najbardziej ok. ![]() No i ogólnie pojęczę, że szkoda, że gazetka najbardziej skupiona jest najbardziej na TS3, choć rozumiem doskonale, dlaczego. Szkoda, że TS2 jest jedną nogą w grobie, a TS1 z kolei już dawno rozłożyło się pod ziemią. Hoho, pamiętam jeszcze czasy, jak dział TS2 po prostu pękał w szwach od nadmiaru postów. Nawet dział TS1 wciąż był popularny. ![]() Co do odstępów między numerami, osobiście uważam, że warto trzymać odstępy równe, najlepiej raz w miesiącu, ale całkowicie rozumiem, że nie zawsze się tak da. Właściwie teraz na forum chyba mało się dzieje, więc gdyby tak często nowe numery się pojawiały, to pewnie nic by w nich nie było. No, to chyba wszystko. Gratuluję udanego numeru i z niecierpliwością czekam na następny. ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękuję na opinię ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#34 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
A może coś w stylu, że dawałoby się jakiś naprawdę malutki kawałek screena, albo mocne zbliżenie na jakiś dodatek z sieci i byłoby trzeba zgadnąć, czy screen jest z TS2 czy 3? Często różnice są wręcz minimalne, szczególnie przy dobrych dodatkach.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dwudziestego grudnia, żebyście przed końcem zdążyli przeczytać
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |