Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Simy [TS3]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 18.12.2012, 18:54   #7
Kestrel

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: gwiazdeczkowe simy

Cytat:
Napisał myrtek Zobacz post
Co z tego, że maxis? Może nie każdy lubi bądź ufa dodatkom z internetu? (jak np. ja kiedyś)
Uwierzcie, że można stworzyć coś świetnego dzięki samemu ea.
Teraz natomiast nie zgodzę się ja. Nigdy nie widziałam żadnego udanego sima, który byłby zrobiony w całości z maxisa. A widziałam ich naprawdę wiele. Ładne simy to realistyczne simy, a z maxisa nic realistycznego nie da się osiągnąć i chyba nie ma po co w ogóle o tym dyskutować, bo to dość oczywiste Do tego nawet maxisowe ubrania są totalnie niemodne, tandetne i w fatalnych fasonach. Zawsze zastanawiało mnie co to za problem zrobić ładniejsze ubrania i czemu jedyne jakie maxis oferuje, są okropne.

Co do simki, to nie będę oryginalna i powiem, że nie wyszła. Jest sztuczna, nie ma w niej realistyczności, nadmiar rażącego różu jest fatalny. Kolor skóry dobrze współgra w czarnymi włosami, kompletnie nie rozumiem pierwszego komentarza, o tym, że nie pasuje O.o A jaki by pasował, jaśniejszy? Wtedy byłaby to jeszcze gorsza tandeta, bleh.
Kształt ust faktycznie jest ładny. W zasadzie ciężko stwierdzić czy simka jest brzydka, bo zapewne kompletnie inaczej by wyglądała w całości z dodatków z internetu i nie zdziwiłoby mnie gdyby wtedy wypadła o wiele lepiej. Maxis niestety wszystko psuje.
Kestrel jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania