|
|
|
|
#1 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Nie, nie, nie, nie, nie, NIE!!!
Dlaczego? Why? Por qué? Warum? Wszystkie narody (no, wszystkie cztery) pytają i nie wierzą w to, co widzą.. Aarggghh, nie wyrobię ![]() I że Gina mu się tak łatwo dała.. Rokoko (widzę, że ksywka już się kompletnie przyjęła ) jaki wstydliwy, gorący, no doprawdy, słodki jak przeterminowane lody. Ciekawe, czy coś zmajstrował tej nocy, a jeśli tak, to czy wtedy też będzie taki och-ach.. Naprawdę będziesz się musiała natrudzić, żeby mnie do niego przekonać. I po jednej nocy już zaczęła po nim sprzątać? Jak rasowa kura domowa![]() Ona miała być z Mortkiem, buu <płacze> Dobrze, że chłopczyna chociaż ułożył sobie życie w SV.. Nie wiem czemu, ale ten zachód słońca wygląda dla mnie jak różowy ludzik w różowym garniaku
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
właśnie w tym świecie ciągle się zmieniają kolory jest 10 rano a wszystko jest różowe a o 13 jasno jak o 7, wieczorem znowu różowe, zresztą mam same problemy w tym westerbergu, odkąd zainstalowałam 4pr to już nic nie chodzi, zastanawiam się, czy nie przeprowadzić rodziny do mniejszego miasta,
a tak to mogę wstawić teraz nowy odcinek, bo właśnie napisałam ![]() jeżeli chodzi o Mortka to zmienił grupę wiekową i głupio by było gdyby Gina chodziła z siwym dziadkiem, już na tych zdjęciach widać, że starzej wygląda od jej ojca jak się spotkali następnym razem był siwy wiec tak to skończyłam.ja moim zawsze wykupuję nagrody szczęścia życiowego eliksir zamrożenia wieku i dopóki ja nie zmienię wieku przez tort, to tak zostaną a reszta świata leci.
|
|
|
#3 |
|
|
a nie mogłaś go odmłodzić przez edycje w Cas za pomocą testingcheatsenabled?
jakoś nie mogę się pogodzić, z tym, że go nie będzie ;( i że Gina będzie z Rocco ... ten typ jest jakiś niepewny |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
To wstawiaj, wstawiaj, ja może też swój wstawię
![]() A jest tyle sposobów na odmłodzenie sima, choćby CAS.. Albo eliksiry odmlodzenia. Chociaż.. W sumie mi by się chyba też nie chciało grzebać z tym wszystkim dla jednej parki.. Ja ostatnio ustawiam życie simów na epickie. Ma to tylko tę wadę, że później po mieście chodzą prawie sami dorośli i młodzi dorośli (którzy mają po ponad 200 dni ustawione) a młodzieży i emerytów nie ma prawie wcale (mają po góra 30 dni)
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dobra powstawiam zdjecia do imgura i mysle ze w ciagu 30 min juz bedzie w razie cos to edytuje tego posta
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|