![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Kashumi
Eveline i Paula zakończyły szkołę. ![]() ![]() I postanowiły się wyprowadzić.Najpierw trzeba pożegnać się ze wszystkimi. ![]() ![]() ![]() ![]() Z bratem też wypada się pożegnać. ![]() I jedziemy do nowego domku.(Do tego,którego pokazywałam niedawno) ![]() Anne wybrała się na siłownie. ![]() A Jacob z Victoria wybierają się na spacer.Najpierw oczywiście było trzeba ubrać brzdąca. ![]() ![]() Mamusia wróciła z siłowni.Dokucza jej przeziębienie. ![]() Zaczęła robić lampiony, ponieważ zbliżał się dzień straszenia. ![]() Tatuś wraca ze swoją córeczką ze spaceru. ![]() Ach ta mina.Wygląda jak aktor w reklamie.Oczywiście telefon musiał dzwonić. ![]() A teraz chłopaki biorą się za zabawę z lampionami. ![]() Anne położyła do łóżeczka Vici. ![]() To co się dzieje z dziećmi jak rodziców nie ma obok.Zaczyna się gimnastyka. ![]() Trzeba sprawdzić, czy nie ma potworów.Na nieszczęście Michaela były. ![]() Ale i tak trzeba iść spać. ![]() Raphael ma tyle energii, że jeszcze bawi się w jeźdźca. ![]() Nadszedł dzień straszenia. Kostium Michaela ![]() ![]() I kostium Raphaela. ![]() Nawet odwiedzili siostrę.(Jakiś dziwny strój miała.) ![]() W tym czasie Jacob popija kawkę. ![]() Mamy nowego mieszkańca domu.Jako,że Eveline i Paula zabrały ze sobą Mikiego i Mini to ja z dobrego serca przygarnęlam psa.Nie wiem jak się wabi. ![]() Nastał wieczór.Chwila czułości. ![]() ![]() Może lepiej zostawmy ich samych.. Dziękuje ślicznie za komentarze.Mam nadzieję, że teraz będzie ich troche więcej.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|