|
|
#11 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
?!?!?!?!?!?!?O ja p.... Kobieto, zaskakujesz mnie serio. Wielu rzeczy mogłam się spodzewiać ale TO? No dobra, wdech i wydech. Uff.. Po pierwsze, dlaczego Mia nie jest szczera z Robem. Byłoby fajnie gdyby się w końcu zdecydowała o co jej chodzi. I czemu nie chce się do niego przeprowadzić? Nie ogarniam jej.. Rob mnie urzekł tym placem zabaw. To było naprawdę urocze ![]() Nie lubię facetów, którzy biją się o dziewczynę. Zastanawiam się, czy w ogóle przyszło im do głowy, co Mia ma do powiedzenia.. Chociaż pod tym względem Rob bije Alexa na głowę, bardziej się nią przejmuje.. I teraz się zastanawiam, czy Alex umrze, czy będzie ciężko ranny i Mia się przejmie i czy wtedy postanowi z nim być, a może jednak nie.. Kurczę tyle niewiadomych, jak mogłaś przerwać w takim momencie?! Też pytanie, czy chcemy next. Naprawdę, w tej chwili czuję, że czekanie na następny odcinek mnie dobije.. Orzeszku włoski, teraz rozumiem dlaczego życzenia były na początku ![]() Też Ci życzę Wesołych Świąt, smacznego karpia, worka mandarynek (mandarynki są dooobre ) i szalonego Sylwestra
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|