|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Z żabami to chyba czysty przypadek...Wiadomości w SimJedynce:"...obliczono, że co 10. żaba w Sim City to książe, a co 5. daje pot ropuchy...". Natomiast co do smoków-żrą jak nie wiem co tę swoją smoczą karmę, a żeby coś dały, to muszą być choć trochę najedzone i w dobrym humorze. Wyczesywanie daje oczywiście łuskę, a łaskotanie...smok chyba płacze ze śmiechu i stąd się biorą łzy. Jeśli jakieś jeszcze pytania co do samej gry-służę pomocą.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Brylanciku skąd to wiesz
No skąd, napisz!
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
No jak to skąd:miałam jednego smoka i mi wszyyyyyyystko podpalał. Więc się skapnęłam, że smok jak Polak, a "jak Polak głodny, to zły" i wszysto podpala. Z kwiatkami nie próbowałam. A żaba nie zawsze daje pot, klka razy zamieniałam kolesia czy kolesię (częściej faceta
) w żabę i nie za każdym razem coś z tego wynika. Żeby odczarować żabę to trzeba czasami po kilka razy całować. :lol: :lol: :lol: :lol: Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja za pierwszym razem, jak grałam z ciekawości pocałowałam ropuchę. I zamieniła się w księcia! Za to później w innych rodzinach próbowałam i się nie udawało...
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
To kto wklei zdjęcie tego księcia??
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
No, ale Brylanciku to przecież nie jest tak, że
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
To kto wklei jego zdjęcie?
P.S.Tak,ja tez całowałam i nic!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Oczywiście, ale wymyśliłam takie śmieszne wiadomości. Parodia to jest i tyle.
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |