|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przykro mi to mówić Eyvee, ale... jesteś straszną kłamczuchą - tak straszną, że powinnaś się tego wstydzić, spokornieć i więcej tak nie kłamać.
A o co chodzi? Wczoraj się zabrałam za czytanie historii o tym, jak grasz. 72 strony. Przeczytałam je w całości, bo ciągle miałam syndrom 'jeszcze jeden post przeczytam, tylko jeden' i tych 'tylko jeden' ciągnęło się post za postem, aż dotarłam do końca. I teraz pytanie do ciebie: jak to się ma do twojego 'nie wiem, czemu to czytacie, moje historie są takie nudne, zwykłe, bez pomysłów, bo ja weny nie mam' itd., itp? Poza tym czekam na opis działania kosiarki - też mam pewność, że się nie znudzę ![]() A pomysł z blogiem jak najbardziej ciekawy - jeśli się obawiasz, że nie będziesz miała pomysłu na kontynuację, zawsze możesz zostawić historię w tym punkcie, w którym zdjęcia ci się kończą. Przynajmniej stworzysz sobie kronikę rodzinną ![]() ![]() A jak z twoimi kopiami zapasowymi? Bo jak ci tak giną save'y, to rozumiem, że ponownie zaprzestałaś tego robić? Zdjęcia też spokojnie mogłabyś przenosić na inny dysk, a jeśli miejsca nie masz, to teraz pendrive'y drogo nie chodzą ![]() I kiedy ty zaczęłaś pracować? O.O Człowieka 'chwilę' nie ma, a tu takie rzeczy... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
|
![]()
Nie no.....juz 5 raz opea mi sie zlagowala i skasowala moj dlugi post....i jak tu czlowiek ma chciec wstawiac zdjecia >.<
ginsei - ja na serio uwazam, ze moje rodzinki i historyjki sa nudne i przecietne ;] o jaka kosiarke ci chodzi, bo niepamietam? ![]() ![]() ![]() Rodzina Hiwatari - Cindy i Kuroko Kuroko i Cindy przeprowadzili sie do nowego domu, w chwilach wolnych grali w szachy i cwiczyli umiejetnosci - Kuroko pisanie, a Cindy gre na gitarze. ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie zlodziej sie pojawil, a policja zbijala baki... ![]() ![]() Cindy poszla na festiwal letni i bawila sie znakomicie - zawody w jedzeniu, puszczanie fajerwerkow, zakrywanie sie parasolem przeciwslonecznym ;p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzina Hiwatari - Leo i Venessa Pamietacie Leo ![]() ![]() Nawet nie wiem kiedy, a przygarneli psiaka - nazwalam ja Luna ;] ![]() ![]() ![]() A ten brzad to Olivier - synek Venessy i Leo jak ktos zapomnial ;D ![]() Czas na troche nauki ![]() ![]() ![]() Venessa bawiaca sie z szczeniaczkiem Luna ![]() ![]() Wspolne zdjecie maloznkow w czasie obiadu. ![]() Luna szybko podrosla na wieeeelkie psisko xd ![]() ![]() Czas na gili gili :3 ![]() Jakis biedny piesek zdechl mi pod domem ojoj ![]() ![]() "Czegoo?" ![]() Jak w reklamie Chappi xD ![]() W nastepnym odcinku Sasha i familia, oraz Draculowie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
|
![]()
hey Eyvee ... jak się cieszę, że odzyskałaś zapisy bo ... miałabym prośbę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Fajnie, że wracasz z Draculami i z rodziną Hiwatari
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#725 |
|
![]()
Jakie ty masz śliczne zdjęcia, takie kolorowe, nie wiem czy je obrabiasz w jakimś programie, czy same takie wychodzą, ale są bajeczne.
Pamiętam Leo, zawsze mi się podobał. Piesio Luna słodziutka jak prawdziwa. Syneczek wyrośnie po tatusiu na przystojniaka, fajny łobuziak. Czekam na następny odcinek ![]()
![]() |
#726 |
|
![]()
Coś mi się wydaje, że o Lunie już pisałaś... ale dużej jej nie pokazywałaś
![]() Eyvee, po prostu nie masz dystansu do swoich opowiadań, ewentualne cechujesz się naturalną skromnością, dlatego ci się może wydawać, że historia twoja jest nudna, jednak ty potrafisz to tak umiejętnie opakować, że spokojnie można cały wątek w jeden dzień przeczytać ![]() Btw. też mogę prosić o pliki (tych sławnych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
|
![]()
Leo ♥ byłam jego fanką, on jest cudowny.. a Luna jest ślicznym psiakiem, tylko pozazdrościć takiego zwierza w domu :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
|
![]()
Ok, nie ma co przeciagac....moi mili uzytkownicy, probowalam wiele razy, ale nie potrafie grac juz moimi starymi rodzinami - trzeba mi powiewu nowosci <i chyba historyjek QQ> by chciec znow grac...nie ma co na sile przeciagac rozgrywki, jak i tak nie mam checi gry tymi rodzinami
![]() ![]() Wiec jak co narazie zawieszam gre Draculami/Hiwatari i McGarden - moze kiedys odkurze te zapisy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Łeee
![]() Chociaż rozumiem, nie ma co się przymuszać do gry, w końcu to tobie przede wszystkim powinno to sprawiać przyjemność. Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz z nową lub starą rodzinką.. chociaż fotki twojego obecnego sima też chętnie obejrzę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#730 |
|
![]()
Rozumiem, mi też z czasem nudzą się rodziny, którymi grałam bardzo długo i w które włożyłam dużo wysiłku. Pytasz się jeszcze czy będziemy chcieli? Pewnie! Twoje rodziny zawsze są znakomite, życzę powodzenia w pracy, dużo relaksu.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|