![]() |
#381 |
Reputacja: 10
|
![]()
Frania
![]() U mnie też ten zgred tak dziwnie się patrzy! On jest jakiś podejrzany... Cieszę się, że wróciłaś Horsezko :3 Z niecierpliwością czekam na dalsze odcinki! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
|
![]()
Fraaaania rzadzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Reputacja: 12
|
![]()
Frania jest śliczna
![]() A Włodek też jest niczego sobie ![]() Czekam na więcej!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]()
Franka jest tak niesamowicie urocza, cudowna wręcz!
Poza tym, wiesz, że kocham Twoją grafikę ![]() Bardzo się cieszę, że wróciłaś ![]()
![]() |
![]() |
#385 |
Reputacja: 11
|
![]()
Frania jest prześliczna!
![]() Ten staruch powinien się za nia ogladać, a nie jakieś głupie miny robi ;/ xd nie dziwię się, że jak wszedł do wody to Frania wyszła xd Włodek/Władek czy jak mu tam... Czyżby szykował się romansik? ![]() Śliczny domek, piękne simy, będę wpadać ![]()
![]() |
#386 |
|
![]()
Hej, hej, hello! Kochani bardzo się cieszę że przyjęliście Franię tak ciepło, tak samo jak ja, tak i ona napewno bardzo się cieszy. Mam nadzieje że to w jakimś stopniu zalepi rankę po Sagarach. Szczerze powiem Wam że lubiłam Sagarów, ale Frankę też lubię.
Dzisiaj krótki odcinek, jutro dodam sporo więcej. W końcu pieniądze po mieszkaniu mamy zaczęły się kończyć. Franciszka oprócz pisania książek postanowiła zatrudnić się w pobliskim Spa. W końcu co jak co, ale na balsamach i kremach trochę się znała. ![]() Kiedy wróciła z udanej rozmowy kwalifikacyjnej do domu( a było to już koło 18), Frania dostała telefon.. -Hallo?-powiedziała niepewnie, gdyż cyferki na wyświetlaczu zupełnie nic jej nie mówiły. -No hej Franiu, to ja.. znaczy pewnie nie wiesz kim jestem. Tu Włodek-przedstawił się meski głos. -A tak, Pan do pouczania, i pan pogromca_kobiet, witam witam Co Pana sprowadza? -Pani piękno, urok i niewątpliwa inteligencja.. Co robi Pani dzisiaj wieczorem..? -Dziś wieczorem.. hm.. PRACUJE-palnęła, chociaż wiedziała że to kłamstwo. -Szkoda, bo właśnie kupuje dobre wino, które pewnie nieźle by smakowało.. w takim razie z bólem serca żegnam- rozłączył się.. ![]() "Jej, chyba nie powinnam się tak zachować"-pomyślała Frania. Napiszę do niego, żeby nie pomyślał że jestem zadufaną w sobie dwudziestką, z drugiej strony zabawny z niego facet. I tak nie mam nic lepszego do roboty wieczorem. Jak pomyślała tak zrobiła, napisała adres a pod spodem wiadomość: Będę w domu o 20. ![]() O dwudziestej punktualnie w drzwiach Frani pojawił się Włodek. Już od progu zachwycił dziewczynę tajemniczym, choć uroczym uśmiechem. -Witaj Księżna_20, haha dobry nick.. nie ma co. Rzeczywiście dzisiaj wyglądasz wyjątkowo ładnie, jak księżniczka. -Dziękuję za komplement-Frania poczuła jej policzek się zaczerwienia -Fajnie masz w tym domku, tak przytulnie..-pochwalił znowu. ![]() -Wino rzecz jasna naleje, przynieś tylko kieliszki kochana-Włodek przejął inicjatywę-A tutaj coś dla Ciebie- wyciągnął za pleców bukiet czerwonych róż. Włodek trafił idealnie, ponieważ Frania miała wielką słabość do czerwonych róż, zwłaszcza czerwonych. Był tak niewinne, a jednocześnie przesiąknięte namiętnością. ![]() -Mam nadzieję że lubisz kwiaty Franiu- spytał Włodek -Oczywiście że lubię, są piękne, mają różne kształty i kolory, a jednocześnie każdy z nich pachnie przecudownie choć zupełnie inaczej-odparła-Poczekaj chwilę, wstawię je tylko do wazonu. ![]() -Już jestem, więc może porozmawiamy, poznamy się bliżej -zaproponowała Franciszka. -Rozmawiać hm.. może potem, mam lepszy pomysł.. może byśmy tak potańczyli-powiedział z uśmiechem, takim samym jak przywitał ją w drzwiach. -O nie,nie. Nie namówisz mnie kompletnie nie potrafię tańczyć Włodek, przepraszam. ![]() -Chyba nie wiesz z kim rozmawiasz moja Droga. Jestem mistrzem w tańcach towarzyskich. Mogę cię wkręcić do Show biznesu tylko pokaż co potrafisz- zażartował. -No skoro tak, to odmówić ci teraz to największy błąd jaki mogłabym popełnić-odparła. ![]() Po chwili Włodek i Franciszka oddali się wolnemu tańcu. Było naprawdę miło i romantycznie, świeczki dawały tą niesamowitą atmosferę, pili wino, śmiali się i tańczyli.. Byli blisko. Franciszka była zdecydowanie zaszumiona przez wino, aurę oraz ręcę Włodka które bezwiednie ją obejmowały.. ![]() Po dłuższym tańcu, Włodek spostrzegł że jest już późno a i procenty zrobiły już swoje.. -Franiu, jesteś świetną tancerką, ale na dzisiaj zdecydowanie wystarczy-powiedział delikatnie trzymając ją za ręce-Muszę uciekać, jutro rano idę do pracy. -Dobrze Włodku, musze przyznać że taniec z Tobą, był miłym doświadczeniem, mam nadzieje że się odezwiesz- odpowiedziała, z lekkim zawirowaniem w głowie. -Na pewno, a teraz weź ciepły prysznic, i połóż się spać, nie zapomnij wziąć witaminy C (starsze pokolenie wie o co chodzi ![]() ![]() -Napewno to zrobie-obiecała- A teraz uciekaj, za nim zrobie coś czego oboje będzizemy żałować.. ![]() cdn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
Widzę, że romans nam tu rozkwita. To dobrze, Frania nie będzie samotna, a potrzebuję partnera.
Nie wiem co jeszcze napisać, może to, że uwielbiam to czytać? Aha i oczywiście czekam na next ;3
![]() |
#388 |
|
![]()
Uuuu
![]() Frania musi być z Włodkiem, on jest taki szekszi ![]() ![]() Świetny odcinek, nie mogę się doczekać nastepnego :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
|
![]()
O Franiaaaa i Wladziu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |