Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.12.2012, 15:45   #381
easey

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Rodziny Koniny:-)

Frania Ale dupa!
U mnie też ten zgred tak dziwnie się patrzy! On jest jakiś podejrzany...
Cieszę się, że wróciłaś Horsezko :3 Z niecierpliwością czekam na dalsze odcinki!
easey jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.12.2012, 16:52   #382
eyvee

Fraaaania rzadzi ! O taaaak, jest swietna tyle powiem, wreszcie cos innego i odswiezajacego ^.^ Mam nadzieje, ze znajdzie swojego "przystojniaka"
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2012, 16:53   #383
Chwalisława

Reputacja: 12

Frania jest śliczna I co z tego nie, że nie jest najszczuplejsza. Ma swój urok :3
A Włodek też jest niczego sobie Czuję romansik ^-^

Czekam na więcej!!
Chwalisława jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2012, 21:56   #384
Meggie

Franka jest tak niesamowicie urocza, cudowna wręcz!
Poza tym, wiesz, że kocham Twoją grafikę
Bardzo się cieszę, że wróciłaś I czekam na kolejne losy, nie każ długo czekać!
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2012, 00:56   #385
Fallen

Reputacja: 11

Frania jest prześliczna! to nic, że ma nadwagę, szczerze mówiac pasuje jej.
Ten staruch powinien się za nia ogladać, a nie jakieś głupie miny robi ;/ xd nie dziwię się, że jak wszedł do wody to Frania wyszła xd
Włodek/Władek czy jak mu tam... Czyżby szykował się romansik?
Śliczny domek, piękne simy, będę wpadać
stare 30.12.2012, 14:14   #386
Horsez

Hej, hej, hello! Kochani bardzo się cieszę że przyjęliście Franię tak ciepło, tak samo jak ja, tak i ona napewno bardzo się cieszy. Mam nadzieje że to w jakimś stopniu zalepi rankę po Sagarach. Szczerze powiem Wam że lubiłam Sagarów, ale Frankę też lubię.
Dzisiaj krótki odcinek, jutro dodam sporo więcej.
W końcu pieniądze po mieszkaniu mamy zaczęły się kończyć. Franciszka oprócz pisania książek postanowiła zatrudnić się w pobliskim Spa. W końcu co jak co, ale na balsamach i kremach trochę się znała.

Kiedy wróciła z udanej rozmowy kwalifikacyjnej do domu( a było to już koło 18), Frania dostała telefon..
-Hallo?-powiedziała niepewnie, gdyż cyferki na wyświetlaczu zupełnie nic jej nie mówiły.
-No hej Franiu, to ja.. znaczy pewnie nie wiesz kim jestem. Tu Włodek-przedstawił się meski głos.
-A tak, Pan do pouczania, i pan pogromca_kobiet, witam witam Co Pana sprowadza?
-Pani piękno, urok i niewątpliwa inteligencja.. Co robi Pani dzisiaj wieczorem..?
-Dziś wieczorem.. hm.. PRACUJE-palnęła, chociaż wiedziała że to kłamstwo.
-Szkoda, bo właśnie kupuje dobre wino, które pewnie nieźle by smakowało.. w takim razie z bólem serca żegnam- rozłączył się..

"Jej, chyba nie powinnam się tak zachować"-pomyślała Frania. Napiszę do niego, żeby nie pomyślał że jestem zadufaną w sobie dwudziestką, z drugiej strony zabawny z niego facet. I tak nie mam nic lepszego do roboty wieczorem. Jak pomyślała tak zrobiła, napisała adres a pod spodem wiadomość: Będę w domu o 20.

O dwudziestej punktualnie w drzwiach Frani pojawił się Włodek. Już od progu zachwycił dziewczynę tajemniczym, choć uroczym uśmiechem.
-Witaj Księżna_20, haha dobry nick.. nie ma co. Rzeczywiście dzisiaj wyglądasz wyjątkowo ładnie, jak księżniczka.
-Dziękuję za komplement-Frania poczuła jej policzek się zaczerwienia
-Fajnie masz w tym domku, tak przytulnie..-pochwalił znowu.

-Wino rzecz jasna naleje, przynieś tylko kieliszki kochana-Włodek przejął inicjatywę-A tutaj coś dla Ciebie- wyciągnął za pleców bukiet czerwonych róż. Włodek trafił idealnie, ponieważ Frania miała wielką słabość do czerwonych róż, zwłaszcza czerwonych. Był tak niewinne, a jednocześnie przesiąknięte namiętnością.

-Mam nadzieję że lubisz kwiaty Franiu- spytał Włodek
-Oczywiście że lubię, są piękne, mają różne kształty i kolory, a jednocześnie każdy z nich pachnie przecudownie choć zupełnie inaczej-odparła-Poczekaj chwilę, wstawię je tylko do wazonu.

-Już jestem, więc może porozmawiamy, poznamy się bliżej -zaproponowała Franciszka.
-Rozmawiać hm.. może potem, mam lepszy pomysł.. może byśmy tak potańczyli-powiedział z uśmiechem, takim samym jak przywitał ją w drzwiach.
-O nie,nie. Nie namówisz mnie kompletnie nie potrafię tańczyć Włodek, przepraszam.

-Chyba nie wiesz z kim rozmawiasz moja Droga. Jestem mistrzem w tańcach towarzyskich. Mogę cię wkręcić do Show biznesu tylko pokaż co potrafisz- zażartował.
-No skoro tak, to odmówić ci teraz to największy błąd jaki mogłabym popełnić-odparła.

Po chwili Włodek i Franciszka oddali się wolnemu tańcu. Było naprawdę miło i romantycznie, świeczki dawały tą niesamowitą atmosferę, pili wino, śmiali się i tańczyli.. Byli blisko. Franciszka była zdecydowanie zaszumiona przez wino, aurę oraz ręcę Włodka które bezwiednie ją obejmowały..

Po dłuższym tańcu, Włodek spostrzegł że jest już późno a i procenty zrobiły już swoje..
-Franiu, jesteś świetną tancerką, ale na dzisiaj zdecydowanie wystarczy-powiedział delikatnie trzymając ją za ręce-Muszę uciekać, jutro rano idę do pracy.
-Dobrze Włodku, musze przyznać że taniec z Tobą, był miłym doświadczeniem, mam nadzieje że się odezwiesz- odpowiedziała, z lekkim zawirowaniem w głowie.
-Na pewno, a teraz weź ciepły prysznic, i połóż się spać, nie zapomnij wziąć witaminy C (starsze pokolenie wie o co chodzi)

-Napewno to zrobie-obiecała- A teraz uciekaj, za nim zrobie coś czego oboje będzizemy żałować..

cdn.
stare 30.12.2012, 14:21   #387
Misiaa12

Widzę, że romans nam tu rozkwita. To dobrze, Frania nie będzie samotna, a potrzebuję partnera.

Nie wiem co jeszcze napisać, może to, że uwielbiam to czytać? Aha i oczywiście czekam na next ;3
stare 30.12.2012, 14:25   #388
easey

Uuuu
Frania musi być z Włodkiem, on jest taki szekszi
Świetny odcinek, nie mogę się doczekać nastepnego :3
easey jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2012, 14:30   #389
eyvee

O Franiaaaa i Wladziu Swietnie razem wygladaja Muuuusza byc razem, no chyba, ze planujesz to jakis ciekawy tok wydarzen ? Czekam na kolejne zdjecia naszych golabkow
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2012, 14:36   #390
Fallen

Reputacja: 11

Oooo, jak słodko Ślicznie razem wyglądają ^.^ Fajnie, gdyby byli razem Frania jest śliczna! Czekam na dalszy rozwój wydarzeń :3

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania