|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#761 |
Reputacja: 10
|
![]()
hehhehe dzieki ;D tak to jest jak zakompleksiona dziewczyna tworzy sobie idealnego faceta na wzor w simsach xD
Jak narazie obmyslam wstretny plan dla Trevora ![]() Ok, oto kolejne sweet focie z Trevorem ![]() Piekny poranek na dworze, a Trevor uparty nie chcial wstac z lozka....wkoncu Koscidla wywalila go z lozka, a on jakby nigdy nic poszedl dalej spac na fotelu O.o ![]() Kolejny nudny dzien i poczatek dnia zaczyna sie od placenia rachunkow - a niech tych podatnikow pieklo pochlonie...juz on sie o to postara. ![]() Trevor z bliska ![]() ![]() No nic - czas wziasc sie za alchemie. ![]() Chwile wolnego czasu ciemnowlosy spedza na schodach przed domem dumajac o tym i o tamtym... ![]() Raz na jakis czas Koscidla cos zepsuje - nie pozostaje nic innego jak naprawic zepsuty sprzet. ![]() Wieczorna gra na pianinie ![]() ![]() Pozno w nocy Trevor szukal jakiegos ciekawego zajecia ogladajac gwiezdziste niebo w samotnosci. ![]() ![]() ![]() Po krotkim czasie postanowil ruszyc swoje trzy litery i przejsc sie noca po miescie. ![]() Postanowil zaczarowac magiczny posag na obrzezu miasta. ![]() ![]() Niespodziewany gosc na dzialce pozna noca - jednorozec a na drugim planie Koscidla. ![]() No i nastal kolejny dzien w Moonlight Falls..... ![]() ![]() Trevor postanowic dac swoje eliksiry do komisu.....nie spodziewal sie jednak, ze spotka tam te kobiete z wczesniej....ech. ![]() Trevor dal jasno do zrozumienia, ze nie jest zainteresowany nia, nie ma zamairu sie z nikim zwiazac, a napewno nie z taka maniaczka jak ona... ![]() Jak sie okazalo kobieta byla nachalna i chciala ciemnowlosego za wszelka cene. Brunetka zastraszyla Trevora rzucajac na niego klatwe i hipnotyzujac "Skoro nie mozesz byc moj, to zadna cie nie moze miec!" ![]() ![]() Trevor olal calkowicie walnieta wampirzyce i zabral sie za pojedynek z jedna simka. ![]() ![]() ![]() Niestety przecenil swoje mozliwosci i czul poirytowanie, kiedy przegral. z jakas brzydka stara wiedzma. ![]() ![]() Wsciekly poszedl do parku majac juz dosc wszystkich i wszystkiego. ![]() Nawet nie oszczedzil jakiegos gostka, ktory pytal sie o godzine....zamieniajac sima w ropuche! ![]() ![]() Podczas nieobecnosci panicza Trevora Koscidella zajmowala sie grabieniem lisci....prawie caly czas xD ![]() Trevor zas musial odreagowac jakos zlosc i wscieklosc. ![]() BONUSY Kon wrozek? xP ![]() Tadam ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 |
|
![]()
no kiedy w końcu spotka swoją prawdziwą miłość? ma tu być romantycznie. fajny ten koń ze skrzydełkami ^^
![]() |
![]() |
#763 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ja już się od tego gościa uzależniam. Tworzysz boooskich simów, aż mnie zazdrość zżera
![]() Nie mogę się doczekać, co też dla niego wymyślisz, hehe ![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#764 |
|
![]()
Kurcze, ta simka strasznie mi przypomina Kaori Tanimoto, jest śliczna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
|
![]()
KAORI WRÓCI ?
![]() ![]() Więcej Trevora,więcej Trevora,więcej Trevora... ![]() Bidak,stara baba go wkurzyła i w ogóle,i nieźle się zemścił na jednym simie,ehehe ![]() Bonus z koniem wróżkiem zwalający z nóg xDD
![]() |
#766 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
|
![]()
Trevor < 3
Zazdroszczę ci go, mi nigdy nie wychodzą piękni simowie. Może ta dziewczyna będzie z Trevorem i go zmieni?
![]() |
#768 |
|
![]()
AAaaa od razu wiedziałam, ze to Kaori
![]() ![]() A TREVOR JEST BOSKI ![]() ![]() ![]() a kon wymiata ![]() czekam na wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trevoooooor
![]() Koń wróżek mnie rozwalił XDDD Grafika i przerabianie zdjęć jest cudooooowne! *.* Aż miło się ogląda :3 A to: http://s20.postimage.org/wliwbbkrx/Screenshot_6.jpg zapisałam sobie na komputerze. CUDO! ![]()
![]() |
#770 |
|
![]()
TO JEST NAJPIĘKNIEJSZE ZDJĘCIE Z SIMSÓW JAKIE KIEDYKOLWIEK WIDZIAŁAM.
http://s20.postimage.org/wliwbbkrx/Screenshot_6.jpg Pamiętam Kaori. ![]() czekam na next.
[IMG]http://i40.************/2vxnev4.gif[/IMG] Ostatnio edytowane przez Katherine : 01.01.2013 - 14:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|