![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przepraszam, że post pod postem ale niestety tak wyszło.
Znalazłam chwilkę żeby popstrykać fotki.Myślę, że was zaciekawi dzisiejsza część ojsg. Przyszła zima jedna z najmroźniejszych pór roku lecz czy będzie ona tak samo zimna dla serc Pauli i Eveline? ![]() ![]() Podczas kolacji Paula poinformowała siostrę o tym, co ostatnio wyczytała w gazecie.Postanowiły, że następnego dnia pójdą na koncert Lauriego, bo tak miał na imię ich ulubiony piosenkarz.(Dziekuje Meona za pomysł z Laurim ![]() ![]() Urodził się mały szczeniaczek. ![]() Przedstawiam Wam Buźkę. ![]() Po kolacji Paula zrobiła sobie loda. ![]() Następnego dnia rano dziewczyny były bardzo podekscytowane nadchodzącym koncertem ale nie zapomniały o swoich pupilach. Paula wzięła psią mame na spacer, a druga z sióstr bawiła się z Mikim. ![]() ![]() Po spacerach u Pauli nastąpił strach ''W co ja mam się ubrać?!'' ![]() Po godzinnym dylemacie jakoś postanowiła w co się ubierze. ![]() Ktoś tu zadziera nosa, bo nie idzie na koncert :p ![]() Eveline miała mniejszy kłopot z ubraniem. ![]() Ploteczki przed wyjściem. ![]() Gdy dotarły na miejsce koncertu Paula poczuła dziwne uczucie, gdy zobaczyła wokalistę zespołu. ![]() ![]() Zaczął się koncert. ![]() Jakoś kobieco tu wyszedł ![]() ![]() Młoda fanka Lauriego za wszelka cenę starała się zwrócić jego uwagę na siebie.(Przepraszam za te plusiki) ![]() Ach ten taniec. ![]() A Paula wciąż próbuje. ![]() ![]() A druga bliźniaczka tylko cicho klaszcze. ![]() ![]() Nagle do uszu wszystkich zgromadzonych w parku dotarł huk wystrzelonej broni.Muzyka ucichła.Wszyscy powoli się odwrócili, a to co zobaczyli wstrząsnęło nimi. Nieopodal sceny we krwi leżała zastrzelona młoda kobieta. W cieniu stał też sprawca, którego po chwili zauważono. Simowie stali nieruchomo bojąc się o swoje życie, a morderca szyderczo śmiał im się w twarz.Nagle wymierzył broń w stronę Pauli. Jej siostra chciała krzyknąć ale wiedziała, że to nie jest najlepszy pomysł. Dziewczyna,która stała się celem bardzo się bała.Przed oczami miała wszystkie wesołe i smutne chwile. ![]() Po paru minutach sprawca całego zdarzenia uśmiechnął się i powiedział ''żegnaj'' Paula zamknęła oczy, z których płynęły łzy. Kolejny dźwięk wystrzelonej broni dało się usłyszeć. Czy ktoś może ją jeszcze uratować?
Ostatnio edytowane przez Desire : 05.01.2013 - 17:36 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|