|
|
#11 |
|
Guest
|
Oki może być na PM bez obrazków, ale to nie to samo....
Teraz moja kolej! "Zimny prysznic" odc.2, autor: basienka ![]() Jak zwykle nac mineła spokojnie. Nagle... ![]() ...Apolilia się zbudziła. Czuła jakgdyby miała coś na sumieniu, ale przecierz nie ona ma kochanka. Nie mogła zasnąć... ![]() ...ponieważ poczuła nagły wstręt do swego męża. ![]() Dla chwili zapomnienia wzięła kąpiel błotną... ![]() ... i oczywiście odświerzający prysznic. ![]() Po cichu przebrała się. ![]() Usiadła na ławce za domem, na której 25 lat temu po raz pierwszy pocałowała Rafała. Przeczytała fragmęt pamiętnika i odłożyła go na miejsce. ![]() Nalała herbate i... ![]() ... rozpaliła ogień w kuchennym kominku... ![]() ...oraz zabrała się za robienie śniadania przede wszystkim dla Rafała. ![]() Zjadła w samotności posiłek, bo nie chciała z rana pokłucić się z Rafałem. ![]() W tym czasie on brał odświerzającą kąpiej (ponieważ poprzedniego dnia się nie posłuchał Lilli i nie poszedł pod prysznic). ![]() Zszedł na dół. Lillia piła herbate i czekała na jego wyjaśnienia, lecz on olał ją i przeszed koło swojej żony obojętnie... ![]() Lillia postanowiła mu się odwdzięczyć i przeszła bez słowa przez jadalnie. ![]() W południe Rafał przyłączył się do oglądania telewizji. ![]() Chciał się do niej przytulić, ale ona odepchnęła go i potraktowała ozięble. Wiem że ten odcinek jest troche nudny, ale w dzisiejszej grze narobiłam mnóstwo fotów i musze rozłożyć je na 3 odcinki. PS. Obiecuje że w następnym sie poprawie!!! |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|