![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piękny ślub, piękna panna młoda.
Zdjęcia z bonusu są ładne, Mat jest niezły i pewnie po cichu podkochuje się w pannie młodej. Być może szykuje się romansik na boku. Niestety nie wygląda najlepiej w tej fryzurze. Trochę gejowata i zniekształca całą głowę. Ostatnie zdjęcie z bonusu mi się szczególnie podoba, bardzo ładna simka, przydała by mi się do niecnych celów, może dasz do pobrania? ![]() Aha jeszcze dałaś zdjęcie jak ona jest w toalecie, czyżbyś sugerowała że ma nudności i będzie dzidziuś? to by było bardzo fajnie uwielbiam simowe dzieci. ![]() czekam na next ![]()
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Mile niestety simka nie jest mojego tworu, tylko zmieniona
i może się różnić, ale myślę, że to o twarz ci tu chudzi. Jeśli nie to ubranie, włosy są od anubisa ![]() http://www.thesims3.com/assetDetail....ssetId=5651626
![]() |
#83 |
|
![]()
Po powrocie z Francji, bo tam odbył się nasz "miesiąc miodowy" miałam masę roboty. Matt podczas naszej nieobecności miał opiekować się naszym domem, a tylko naśmiecił. Z rana zadzwonił dzwonek do drzwi. Była to moja mama z niewyraźną miną.
![]() -Mamo? Co cię tu sprowadza?-zapytałam. -Musimy porozmawiać, nie denerwuj się-odparła. ![]() Kiedy mama powiedziała żebym się nie denerwowała, przestraszyłam się. -Mów-powiedziałam niepewnie. -Kochanie, twoja siostra...-zaczęła-miała wypadek. -Jaki wypadek?!-czułam jak ziemia mi się zapada. -Nie udało się jej uratować.-Po policzku spłyneła jej łza. Chciałam płakać,moja siostra. Ashley, moja starsza siostra Ashley. -A mała?-Moja siostra miała malutką córeczkę, Sarah. Ojciec dziewczynki jest nieznany, zostawił Ashley jeszcze podczas ciąży. -No właśnie. Jest u nas, ale nie możemy się nią opiekować, jesteśmy za starzy. Nie dadzą nam podjąć nad nią opieki, pomyślałam, że ty byś mogła... -Ja? Ja mam męża...-zawsze chciałam mieć dziecko. Wzięliśmy ślub, mogło się spełnić moje marzenie. ![]() -Tylko ty jej możesz pomóc-odrzekła. -Nie wiem sama. Wiesz, że nie mogę podjąć decyzji bez Logana. ![]() Już miesiąc później Sarah była z nami. Na początku nie wiedziałam jak opiekować się takim maleństwem. Bardzo przypominała mi Ashley. ![]() Kochałam ją bardzo, była moim oczkiem w głowie. Oczywiście moim i Logana. ![]() -Coś się stało?-zapytał Logan, który usiadł koło mnie. -Nie nic, patrzę na małą-odpowiedziałam. -Kocham cię, pamiętaj. Małą też, nie dam was skrzywdzić. ![]() Nie mogłam tego wszystkiego ogarnąć. Śmierć mojej siostry, Sarah. Musiałam się komuś wyżalić, dlatego poszłam do Matta. ![]() Smutki zatopiłam w kieliszku, nie byłam pijana. Bynajmniej tak uważałam. ![]() Nie wiem jak do tego doszło, to była chwila. Ale wcale nie protestowałam, on też nie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rano kiedy się obudziłam, a obok mnie Matt doszło do mnie co się stało. Zdradziłam Logana i do tego z swoim przyjacielem. Bez słowa wyszłam, wstydziłam się spojrzeć Mattowi w oczy. ![]() Teraz miałam grać dobrą żonę, która kocha bezgranicznie. Naprawdę kocham Logana, nie wiem dlaczego to się wtedy stało. Bałam się, że dowie się prawdy i nasza miłość ucierpi. ![]() Kiedy mnie przytulał, całował czułam wstręt do siebie. Jak mogłam? Skrzywdziłam go i siebie. ![]() Bonusik Oto córka Molly i Matta (nie pamiętam jak ma na imię) Pograłam nimi zupełnie w nowej grze. Są małżeństwem, chodzą na randki i chcą kolejnego dziecka ![]() ![]()
I waited for you ... Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 10.01.2013 - 15:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Wiedziałam, że to tak się skończy, ciekawe czy przyzna się mężowi? Matt wiadomo wykorzystał okazję. Za bardzo się z nim "przyjaźniła" I czy z tego coś będzie?
![]() Dobrze, że zaopiekowała się córeczką siostry, smutna historia. Czekam na next.
![]() |
#85 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Szkoda tej siostry, dobrze, że Logan nie miał nic przeciwko wychowaniu jej córki..
O-ho, co ja widzę, prędzej czy później musieli wylądować w łóżku, to było nieuniknione ![]() ![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Mój sposób na nude? Przebrać simów w elegnackie ciuchy i porobić im zdjęcia. Niektóre są bezsensu... + przepraszam za ciemnote, jakoś tak wyszło.Która para piękniejsza? :p
![]() ![]() Molly&Matt ![]() ![]() Molly&Logan ![]() ![]() ![]() Sarah mi podrosła ![]() ![]() ![]() ![]() Nie jest jakaś śliczna, bo jest adoptowana i to dosłownie z gry, ale postanowiłam, że nie będę grzebać jej w urodzie NIGDY.
I waited for you ... Ostatnio edytowane przez Misiaa12 : 11.01.2013 - 21:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Sarah jest ładna, nie czepiaj się
![]() Zdecydowanie bardziej podoba mi para M&M, chociaż naprawdę nie cierpię fryzury Matta.. Ładna kiecka swoją drogą ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Bardzo ładne zdjecia, ta malutka jest sliczniusia slodziusia
pasuja do siebie z Matem ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mała jest słodziutka, a co do par...
Chciałbym, żeby wszystko pozostało tak jak jest, ale lepsza para Molly i Matt. Jeśli nie będziesz zmieniała wyglądu małej. Zmieniaj chociaż włosy i ubrania. Proszę. Czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Zadzwonił dzwonek. Było dosyć późno, a nikogo się przecież nie spodziewałam.
-Kogo tu niesie-pomyślałam. ![]() Nie spodziewałam się go tu. Nie teraz, nie mogę się już z nim spotykać. Co jeśli znowu coś do niego poczuję? Nie, nie dojdzie do tego. -Matt mówiłam ci już coś, nie możemy się spotykać-zaczęłam zdenerwowana. -Ale proszę cię, daj mi szanse-prosił. -To koniec, za dużo się stało. Idź już-powiedziałam oschle. ![]() Przez chwilę patrzyłam w jego szklane oczy. Wiedziałam, że go zraniłam. Ale nie było odwrotu, mieliśmy już więcej się nie kontaktować. Czułam się podle, zniszczyłam długoletnią przyjaźń. -Cześć, zawsze możesz na mnie liczyć-powiedział na pożegnanie. ![]() Usłyszałam z pokoju małej płacz. Oczywiście poszłam sprawdzić co się stało. Kiedy wzięłam ją na ręce zrozumiałam, że jeśli nadal będę tkwić w kłamstwie nie tylko skrzywdzę Logana ale i Sarah. Postanowiłam powiedzieć mu o wszystkim, zaraz. ![]() Z łazienki gdzie przebrałam się w piżamę udałam się prosto do sypialni. Uginały mi się nogi, ale wiedziałam, że muszę. Kiedy tylko mnie zobaczył próbował mnie objąć, sprzeciwiłam się. -Musimy porozmawiać.-Głos mi zadrżał. -Możemy jutro, jestem zmęczony-odpowiedział. ![]() -Ale posłuchaj mnie-zaczęłam-Wiesz, że ty i Sarah jesteście najważniejsi. Kocham cię... -Ja ciebie też i Sarah, jesteście najważniejsze-przerwał mi. -Ale ja cię zdradziłam!-wykrzyczałam. ![]() -Ciebie już naprawdę...Nie wierzę!-Jego wyraz twarzy mówił sam za siebie. -Przepraszam, nie wiem jak do tego doszło...-próbowałam się tłumaczyć, ale wiedziałam, że to nic nie zmieni. -Przepraszasz mnie?! Po co wzięłaś ze mną ślub?! Żeby mieć kogoś dla towarzystwa i lecieć na dwa fronty?O ile tylko na dwa! -Jak możesz-zaczęłam płakać. ![]() -Masz się wyprowadzić! Albo ja się wyprowadzę, a dziś idę na kanapę! -Nie musisz, wychodzę-ocierałam łzy. -Z dzieckiem o tej porze? Nie poważna jesteś! To jest również moje dziecko i nie pozwolę by mieszkało z tym fagasem!-wrzeszczał. Nie mogłam tego słuchać, przebrałam się i ubrałam małą i wyszłam. ![]() Nie wiedziałam gdzie iść, nikogo nie miałam. Noc spędziłam chodząc po mieście. Nad ranem postanowiłam pójść do Matta, nie miałam wyboru. Powiedziałam mu o wszystkim, nie wyrzucił mnie. -Możesz u mnie zostać ile chcesz-pocieszał. ![]() Wiedziałam, że życie mi się rozpadło. I do tego zamieszkałam u Matta. Pocieszałam się, że to dla dobra Sarah. ![]() Rzadko wychodziłam z pokoju. Cały czas spędzałam przy Sarah, nawet po to by nie musieć patrzyć mu w oczy. ![]() Matt sam oferował mi swoją pomoc, polubił małą. Ale wiedziałam, że nie mogę u niego mieszkać. Nie po tym.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|