![]() |
#11 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziękuje za komentarze i zapraszam do czytania.
Rodzina Johnson, Odcinek 8 Pewnego dnia, Charlie postanowiła, że weźmie adres Johna, pojedzie do niego i odda mu Sam. Okazało się jednak, że jej wspaniały tatuś zmienił numer telefonu. Nie wiedziała gdzie on jest i jak się z nim skontaktować. Nic. Wszyscy starają się żyć na razie normalnie. Młodzi rodzice zauważyli, że Rocki od pewnego czasu był strasznie smutny i samotny. Kupili mu na pocieszenie małego szczeniaczka. Piesek dostał imię Toto. Mały wilkołak z pieskiem dużo broją... ![]() ![]() Charlie i Andree odrobinę zmienili wizerunek. ![]() ![]() Andree dzięki nowemu członkowi rodziny (psu) zbliżył się do syna. ![]() Czas na posiłek! ![]() Sami grzecznie zjadła w porównaniu do Rocki'ego. ![]() ![]() - Mamuniu zjadłem!!! ![]() Wieczorem, narzeczeni wyszli na kolacje, a Debbie poszła spać przed telewizorem. Dzieci nie spały do 23:00. ![]() ![]() Debbie musiała się obudzić i zepsuć całą zabawę dzieciom. ![]() ![]() Informuję was, że coś mi się zepsuło i Andree jest wilkołakiem musimy się pogodzić ( ![]() Następnego dnia znów trzeba coś zepsuć. ![]() Pójść spać na podłodze. ![]() ![]() I aportować do siebie. ![]() ![]() Na koniec zdjęcie rodzinne. ![]() ____________________________________ Mam nadzieję, że was nie zanudziłem. Zapraszam do komentowania ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|