|
|
#11 |
|
Guest
|
Odcinek 4 "Zimny prysznic", tytuł odcinka "Kompletna zdrada", dedykacja: "Dla wszystkich którym podoba się historyjka i chcieli by więcej".
(Teraz będe pisała na górze opis obrazka) Rafał wręczył Karolinie bukiet czerwonych róż. - Kocham Cię, Rafał! Jesteś tylko ty! - Ja też cię kocham! I zapewniam cię, oprucz ciebie nie mam żadnej innej kobiety! - A tamta co kwiaty podlewa? - To moja siostra. ![]() Jak już mówiłam Rafał miał skłonność do alkoholu, ale nie tylko. On kochał wpros kłamać!!! ![]() Przytulał Karolinę nawet na oczach Lilli. Ona udawała że tego nie widzi, udawała że jej nie zależy, ale zawsze wieczorem płakała i cierpiała... ![]() Rafałowi zrobiło się chłodno. Rozpalił kominek... ![]() i zaczął pić, pić i pił... aż się upił! ![]() Jak się upił to wolał nie pokazywać się Lilli na oczy i spał na dole, na kanapie, a ona sama w wielkim łóżku... ![]() ![]() Z samego rana Rafał zadzwonił do Karoliny ![]() W tym czasie Apolillia zerknęła co dzieje się na ulicy, a tam zobaczyła... ![]() Rafała wchodzącego do samochodu!!! |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|