![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Oh wacia to twoje opowiadanko? Przeczytałam je na początku, ale nie patrzałam na tytuł i autora... sorki... Ale historyjka super!!! Tylko troche denerwująca, bo on taki dziwny jest! Naprawde SUPER!!!
-------------------- Mam pytanko: Swat i Wacia, skąd pościągaliście te postacie, ubrania, samochody i broń??? |
![]() |
#183 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ale do tego jest dzial OoO musze to miec,popytaj sie tam,moze znajdziesz ![]() P.S A jak chcesz to moge Ci przeslac na PM dalszy ciag opowiadania mojego tylko bez obrazkow ![]() |
|
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Oki może być na PM bez obrazków, ale to nie to samo....
Teraz moja kolej! "Zimny prysznic" odc.2, autor: basienka ![]() Jak zwykle nac mineła spokojnie. Nagle... ![]() ...Apolilia się zbudziła. Czuła jakgdyby miała coś na sumieniu, ale przecierz nie ona ma kochanka. Nie mogła zasnąć... ![]() ...ponieważ poczuła nagły wstręt do swego męża. ![]() Dla chwili zapomnienia wzięła kąpiel błotną... ![]() ... i oczywiście odświerzający prysznic. ![]() Po cichu przebrała się. ![]() Usiadła na ławce za domem, na której 25 lat temu po raz pierwszy pocałowała Rafała. Przeczytała fragmęt pamiętnika i odłożyła go na miejsce. ![]() Nalała herbate i... ![]() ... rozpaliła ogień w kuchennym kominku... ![]() ...oraz zabrała się za robienie śniadania przede wszystkim dla Rafała. ![]() Zjadła w samotności posiłek, bo nie chciała z rana pokłucić się z Rafałem. ![]() W tym czasie on brał odświerzającą kąpiej (ponieważ poprzedniego dnia się nie posłuchał Lilli i nie poszedł pod prysznic). ![]() Zszedł na dół. Lillia piła herbate i czekała na jego wyjaśnienia, lecz on olał ją i przeszed koło swojej żony obojętnie... ![]() Lillia postanowiła mu się odwdzięczyć i przeszła bez słowa przez jadalnie. ![]() W południe Rafał przyłączył się do oglądania telewizji. ![]() Chciał się do niej przytulić, ale ona odepchnęła go i potraktowała ozięble. Wiem że ten odcinek jest troche nudny, ale w dzisiejszej grze narobiłam mnóstwo fotów i musze rozłożyć je na 3 odcinki. PS. Obiecuje że w następnym sie poprawie!!! |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Taraz 3 odcinek "Zimny prysznic", pod tytułem "NIE naprawiony błąd". Ten odcinek ma specjalną dedykacje: "Dla najukochańszego przystojniaka w moim tak krótkim życiu..."
![]() ![]() Kiedy Apolillia weszła do jakuzzy Rafał wszedł za nią. ![]() Wszystko sobie wyjaśnili i było o.k. ![]() Nawet zbyt oki. ![]() Lillia poczuła że nadal kocha Rafała. ![]() Nawet bardzo, bardzo mocno go kocha ![]() ![]() Potem usiedli na nowym dywanie. Zaczęło sie na malutkim, niewinnym całusku... ![]() A skpńczyło na wielkim, namiętnym buziaku. (Bóg jeden wie co tam sie jeszcze mogło dziać! ![]() ![]() ![]() Postanowili zwiedzić okolice. Lillia mimo swojego wieku ubrała się bardzo młodzieżowo ![]() Rafał bał się że na ulicy w centrum może być Karolina. Wolał więc całowanie zostawić na później, ale tą decyzją zranił uczucia Lilli... ![]() ![]() Lillia chcąc spodobać się Rafałowi kupiła sobie sexy piżamke... ![]() ...i oczywiście suknie na przyszły ślub syna albo Anny. Rafałowi bardzo spodobała się ta sukienka, ale miał za złe żonie, ponieważ... ![]() ...była bardzo droga! ![]() Następny do przymiarki był Rafał. Apolillia pierwsza chciała go zobaczyć, ale on sie obraził myśląc że chciała go podglądać... ![]() Lillia przeprosiła go za to małym, skromnym buziakiem. ![]() ...jednak i to nie uratowało ich związku... ![]() Poszli coś zjeść. ![]() Lecz oni nawet nie potrafili się dogadać... ![]() Lillia chcąc nie dopuścić do kłutni odeszłą od stołu pod pretekstem że idzie do łazienki. ![]() Rafał ją dogonił. Chciał dać jej buziaka, ale ona odmówiła. Przestała być dla niego atrakcyjna!!! ![]() ![]() ![]() Apolillia wiedziała że coś nie gra. Poszła zadzwonić po taksówkę. ![]() Po drodze zauważyła fontannę. Wrzuciła monetę i pomyślała życzenie. (Chyba każdy się domyśla jak brzmiało). ![]() Po powrocie Lillia zabrała się za podlewanie (jak zwykle). A Rafał... ![]() ... zaprosił Karoline do domu!!! Mam nadzieje że wam sie podoba! Jeśli macie jakieś uwagi mówcie wprost!!! |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
moj prolog mial byc ze zdieciami , ale simy mam nadal rozwalone
![]() Prolog ] Witajcie w Dobrym Sim Miescie !!! Te male i ladne miasto widzialo juz sporo. Rozboje , uklady , lapowki , gwiazdy metalu , mnostwo marzen dzieciakow.... My sie jednak zajmiemy tu metalem i tymi marzeniami .konkrety? Trojka przyjaciol dazy do slawy na scenie metalu!!!!!!!!!!!!!!!!! Premiera wkrotce!!!!!!!! |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Odcinek 4 "Zimny prysznic", tytuł odcinka "Kompletna zdrada", dedykacja: "Dla wszystkich którym podoba się historyjka i chcieli by więcej".
(Teraz będe pisała na górze opis obrazka) Rafał wręczył Karolinie bukiet czerwonych róż. - Kocham Cię, Rafał! Jesteś tylko ty! - Ja też cię kocham! I zapewniam cię, oprucz ciebie nie mam żadnej innej kobiety! - A tamta co kwiaty podlewa? - To moja siostra. ![]() Jak już mówiłam Rafał miał skłonność do alkoholu, ale nie tylko. On kochał wpros kłamać!!! ![]() Przytulał Karolinę nawet na oczach Lilli. Ona udawała że tego nie widzi, udawała że jej nie zależy, ale zawsze wieczorem płakała i cierpiała... ![]() Rafałowi zrobiło się chłodno. Rozpalił kominek... ![]() i zaczął pić, pić i pił... aż się upił! ![]() Jak się upił to wolał nie pokazywać się Lilli na oczy i spał na dole, na kanapie, a ona sama w wielkim łóżku... ![]() ![]() Z samego rana Rafał zadzwonił do Karoliny ![]() W tym czasie Apolillia zerknęła co dzieje się na ulicy, a tam zobaczyła... ![]() Rafała wchodzącego do samochodu!!! |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#189 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
A jak zrobię te wszystkie instrukcję ,które są podane na tej stronce to bede mogła wklejac zdjęcia z simsów do Historyjki "WEHIKUŁ CZASU"/??????????/ A Cytat:
I kliknij na ta ikone forum,a jak znajdziesz sie na forum,kliknij na Offtopic i tam na samym dole jest szukaj i tam wpisz teksty i ci sie pojawi temat fostory. Na pewno zdjecia ci się wyswietlą. |
|||
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
Odc. 5 "Zimny prysznic", odcinek nosi tytuł: "Zdradliwe wakacje" z dedykacją "Dla moje chiba straconej psiapsióły-Endżi (Angi)"
Po długiej podróży Rafał i Karolina wpisali się na liste SimWczasowiczów jako MAŁUŻEŃSTWO!!! ![]() Karolinie nie wystarczyły tylko małe buziaczku, pragnęła więcej i więcej... ![]() Para kochanków bawiła się w najlepsze jak małe dzieci... ![]() Rafał nawet przez chwile nie myślał o żonie, która w tym czasie spała... sama... ![]() Rafałowi nie zależało na zabawie "dla małych dzieci". On wolał się bawić jak dorośli. ![]() A po męczącej zabawie spać u boku ukochanej... ![]() Rano zjedli mało romantyczne śniadanie. ![]() W południe poznali wiele ciekawych osób, podawali się jako narzeczeni... Zapoznali małą Elę Randy (czyt. Rendi) z którą ulepili cudownego bałwana ![]() Po południu osuszyli się przy kominku i... ![]() ...wznieśli mały toast za ich trwałą miłość! ![]() Potem zaczęło się na małym buziaczku... ![]() ...a skończyło na ogromnym całusie! ![]() ![]() A kiedy skończyli udali się na tańce. ![]() Przetańczyli całą noc. Rano czekało już na nich świerze śniadanie ![]() Zjedli je w samotności... ![]() Po śniadaniu niewiadomo z jakiego powodu Karolina miała doła. Nawet Rafał nie poprawił jej humoru. Nawet gorze. Popsuł jej nastrój jeszcze bardziej... ![]() Rafał postanowił wynająć dla siebie i Karo jakuzzy. ![]() Nie skończyło się tylko na masażach.... ![]() ...ani na przytulankach (niewiadono gdzie on trzymał tą swoją trzecią ręke ![]() ![]() ![]() ... ani na małym "cmoku" ![]() A w tym czasie Lillia sama w domu rozpalała ogień w kominku kuchennym ![]() ... nawet nie skończyło się na porządnym dużym busiaku... ![]() ...tylko na! (bez komentarza) ![]() Dopiero wtedy Rafał poczuł że jest zakochany w Karolinie.... ![]() ...i ani przez chwile nie pomyślał o Apolilli... która teraz musiała w samotności jeść kolacje... :unsure: ![]() CZekam na wasze komenty!!! A i jeszcze jedno: CDN |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|