Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.01.2013, 16:07   #1
Słodki Pan Ciastek

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: wrogarianowe familje

Cytat:
Napisał wrogarian Zobacz post
matka bosko józefie święty!!!ludzie zanim zaczniecie hejtować to poprawcie swoje wypociny a nie-.-
Oj wrogarianie. Tu pisze wrogarianowe "familje". Więc to twojego autorstwa. My tu piszemy co możesz poprawić, żeby lepiej pisać. I wiesz co moi poprzednicy moim zdaniem piszą świetnie. Więc nie odgrywaj się pisząc kłamstwa

Ja nie będę już pisać o interpunkcji bo dużo osób już o tym napisało.
Klara już się zakochała Tylko, żeby mi się już w następnym odcinku nie obściskiwali!

Czekam na next.

@rudzia:Tak, to znowu ja! Niestety dla niektórych, mam uprawnienia w tym dziale i pilnuję tu porządku. Wydaje mi się, że wystarczy tych postów z wytykaniem błędów po piętnaście razy, nie sądzicie? Posty typu "zgadzam się z..." nic nie wnoszą do tematu, jeśli ktoś już te błędy wytknął, to nie powtarzajcie po nim, bo polecą warny za spam.
To jest dział do oceniania simowych historii, więc trzymajcie się tematu!

Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 11.02.2013 - 14:46
Słodki Pan Ciastek jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.01.2013, 17:00   #2
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: wrogarianowe familje

Wrogarian,jako,że jesteś początkujący,i popełniasz błędy nie zwracam na to uwagi. Czytałam to z przyjemnością. Sama się przyznam,że w pisaniu nie jestem perfekcyjna,wolę raczej nie wytykać błędów w pisowni itd. Początki w pisaniu takie bywają. Zdjęcia się niezbyt przyjemnie ogląda,ojć. Ale myślę,że z szybkością nauczysz się wklejać zdjęcia Bardzo mi się podoba Klara,nie ma się co dziwić,skoro odczuwam powoli do dodatków z internetu lekką niechęć. Mam nadzieję,iż z Duncanem będą ładną parą

To tyle,co miałam do napisania na temat odcinka. Zaś na temat tego małego "sporu",jak to tak delikatnie nazwę,to nie mam komentarza. Nie będę pisać,chociaż bym miała,a nie mam zamiaru psuć sobie,i komuś tego wtorkowego dnia.

Tak więc,wrogarianie,czekam na next !

Wiem,że za to ostatnie mogę dostać warna,przeczuwam to nieco. Mówi się trudno. Chciałam tak napisać,by nikogo nie urazić i żeby nie było nieprzyjemnych komentarzy.

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims

Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 22.01.2013 - 17:02
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania