|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Ja nie będę już pisać o interpunkcji bo dużo osób już o tym napisało. Klara już się zakochała ![]() ![]() Czekam na next. @rudzia:Tak, to znowu ja! Niestety dla niektórych, mam uprawnienia w tym dziale i pilnuję tu porządku. Wydaje mi się, że wystarczy tych postów z wytykaniem błędów po piętnaście razy, nie sądzicie? Posty typu "zgadzam się z..." nic nie wnoszą do tematu, jeśli ktoś już te błędy wytknął, to nie powtarzajcie po nim, bo polecą warny za spam. To jest dział do oceniania simowych historii, więc trzymajcie się tematu! Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 11.02.2013 - 14:46 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wrogarian,jako,że jesteś początkujący,i popełniasz błędy nie zwracam na to uwagi. Czytałam to z przyjemnością. Sama się przyznam,że w pisaniu nie jestem perfekcyjna,wolę raczej nie wytykać błędów w pisowni itd. Początki w pisaniu takie bywają.
![]() ![]() ![]() ![]() To tyle,co miałam do napisania na temat odcinka. Zaś na temat tego małego "sporu",jak to tak delikatnie nazwę,to nie mam komentarza. Nie będę pisać,chociaż bym miała,a nie mam zamiaru psuć sobie,i komuś tego wtorkowego dnia. Tak więc,wrogarianie,czekam na next ! ![]() Wiem,że za to ostatnie mogę dostać warna,przeczuwam to nieco. Mówi się trudno. Chciałam tak napisać,by nikogo nie urazić i żeby nie było nieprzyjemnych komentarzy.
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 22.01.2013 - 17:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|