|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
Nie wiem czy się w ogóle da, ale można wyprowadzić simkę z domu do akademika? Ponieważ wprowadziłem mojąsimkę do domu, ale zmieniłem zdanie i chcę, aby mieszkała w akademiku, ale nie ma opcji "przeprowadź się".
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mam to samo pytanie co kolega wyżej... Nie widzę nigdzie możliwości przeprowadzenia się, wynajmu ani nic takiego...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Bo takiej opcji na studiach nie ma. Jeden semestr trwa tydzień i przez ten czas trzeba mieszkać w miejscu, które się wybrało.
|
|
|
|
#4 |
|
|
No dobra. To inne pytanie - stworzyłam nową simkę i wprowadziłam do domu na US i oczywiście ma status studentki ale ja żadnego kierunku jej nie wybierałam także co z tym teraz ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
Skoro nie wybrałaś żadnego kierunku, to jest na Biznesie. Bo jak zapisujesz sima na studia, to od razu masz zaznaczony ten kierunek i albo go zmienisz, albo nie.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ja jeszcze nie mam dodatku, nie mam teraz kasiuty
Ale planuję zakup. No i mam takie pytanko, jak to jest z nauką na studiach, czy Sim znika w króliczej norze, czy uczestniczy w normalnych zajęciach, siedząc w ławce i gapiąc się na lektora?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Zajęcia są w króliczych norach z rozwijanym menu czynności, oraz 2 razy w tygodniu odbywają się wykłady widoczne dla gracza. Oprócz tego korzystanie z obiektów zgodnych z kierunkiem i rozwijanie konkretnych umiejętności także podwyższa poziom wiedzy.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
I tak i tak
![]() Z tym że jak wybierzesz więcej zaliczeń masz więcej zajęć
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Sectumsempra, ok a jak zmienić kierunek studiów ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Nie mam dodatku, ale kusi mnie żeby o to spytać. Co się dzieje ze zwierzakami gdy sim wyjeżdża na studia?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|