|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Witam po przerwie. :3
Tydzień moich ferii za pasem, bardzo udany był, wreszcie naprawiłam grę! Łuuhu. Wadliwe dodatki, za wsparcie dziękuję Kędzi i Skierce. ![]() Odcinek dla Eseja, bo obiecałam, zdjęcia Borysska dla Kędzi, no i Fitch dla Skierki, niech się napatrzy na swoje dzieło. ![]() Nie przedłużając.. Zacznę od mojego zachwytu Boryskiem, jego piekną mordką i naturalnym wdziękiem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ale cooo? ![]() Teraz dam upust uwielbieniu do Coopa. Tak, uwielbieniu, on jest świetny. ![]() Taka tam 'sesja' przy basenie, hha. ![]() Lecimyy! ![]() ![]() Uwielbiam to, haha. ![]() Wcale się nie boję, wcale.. ![]() Bum!! ![]() Mwihhihi. ![]() A tu już relaksik na materacu. Bo kogo interesuje fakt, że obok basenu materializuje się zombie? :3 ![]() Ale wracając do Leny. Udało mi się nią wreszcie pograć. Nie marnując czasu, kazałam jej poodwiedzać sąsiadów. Z jakiegoś powodu padło na Coopa! :o ![]() Szybko się zaznajomili, hyhy. :3 ![]() Poproszę o niezwracanie uwagi na ściany na zdjęciach z domu Coopa, taki po prostu jest ten dom - wyższych się nie da zrobić. Densimy, mrrr, kocham tą interakcję. ![]() Skierko, ten sim jest beznadziejnym tancerzem. Co chwila depcze Lenie po nogach. Ale miłość nie wybiera, cóż, Lena mu wybacza. :3![]() ![]() ![]() Po denszeniu Lena zrobiła pyszny placek z dyni.. ![]() No a potem poszła się wymoczyć w basenie. ![]() ![]() ![]() ![]() Innego dnia Lena przed pracą poszła na festyn, wtedy jeszcze była jesień. Zjadła przepyszny pączek cynamonowy.. ![]() No i przyszła zima, w której jestem zakochana! ![]() ![]() Iii z chęcią dałabym więcej zdjęć, bo mam ich więcej, ale wszystkie hostingi mi wariują. -.- Do potem. Au revoir. ![]()
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|