|  28.01.2013, 15:26 | #1 | 
| Zarejestrowany: 21.05.2009 Skąd: Warszawa Płeć: MężczyznaPostów: 1,023 Reputacja: 10 |  Błąd zapisu przy budowie piętra domu 

Witam wszystkich. Uznałem, że problem jest dość poważny, dlatego zakładam osobny temat. W porach roku pojawia się dość poważny problem, nie wiem czy u wszystkich, ale już wiem, że dużo osób go ma. Mianowicie, kiedy wybudujemy piętro domu to podczas zapisywania gra nam się zatnie i wywali nas do pulpitu. Na forum simsów EA zostało już poinformowane przez graczy o błędzie, aczkolwiek w ostatniej łatce problem nie został naprawiony. Proszę, abyście pisali, czy również macie ten problem i czy jest już znane jakieś rozwiązanie tego wielkiego błędu.

__________________ Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. | 
|   |   | 
|  | 
|  03.02.2013, 10:20 | #2 | 
| Zarejestrowany: 16.09.2008 Płeć: KobietaPostów: 64 Reputacja: 10 |  Odp: Błąd zapisu przy budowie piętra domu 

Mam dokładnie ten sam problem.
		 | 
|   |   | 
|  27.05.2013, 22:41 | #3 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2007 Płeć: KobietaPostów: 728 Reputacja: 11 |  Odp: Błąd zapisu przy budowie piętra domu 

Witam! Parę dni temu zainstalowałam CPR i też mam straszne problemy z zapisami, ale w innych sytuacjach - właściwie - we wszystkich. Zaczęło się od tego, że po urządzeniu mieszkanka wyskoczył "błąd 12". Ok, odzyskałam grę od wcześniejszego save'a, ale w pewnym momencie chciałam zapisać (tak po prostu, bez żadnych edycji sima, miasta czy domu) i zwyczajnie zawiesiło się w trakcie zapisywania i musiałam wyłączyć. Dziś grałam jako projektant wnętrz, dokonywałam renowacji i kiedy zmieniałam styl danej rzeczy, ekran zaczynał migać, aż w końcu wywaliło mnie z gry i pojawił się skomplikowany komunikat z jakimiś cyframi i do wyboru "tak" lub "nie", jednak nie ważne co kliknęłam, efekt ten sam.  Grę mam aktualną (przynajmniej nie mam dostępnych aktualizacji), jedynym modem z internetu jest master controller. Bardzo proszę o pomoc, ponieważ nie mogę grać  Dodam, że to nie problem pamięci RAM czy jakiejkolwiek innej (nie znam się na tym  ). Mój brat wszystko posprawdzał w tym temacie i jest cacy. Ostatnio edytowane przez Owl Finch : 27.05.2013 - 23:25 | 
|   |   | 
|  29.05.2013, 19:17 | #4 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2007 Płeć: KobietaPostów: 728 Reputacja: 11 |  Odp: Błąd zapisu przy budowie piętra domu 

Nikt nic nie wie?    | 
|   |   | 
|  20.09.2013, 20:49 | #5 | 
| Moderator Zarejestrowany: 22.09.2012 Płeć: KobietaPostów: 1,451 Reputacja: 48 |  Odp: Błąd zapisu przy budowie piętra domu 

O, znalazłam!   To już znam przyczynę tego syfu. T______T Ja mam tak samo. Buduję piętro i wywala mnie z gry. Super. Super, jak ja kocham EA! </3 Więc pytanie - co z tym zrobić? Na pewno jest jakaś możliwość naprawienia tego niepowiemczego, przecież tyle osób ma CPR! Jak ktoś mi powie jak to naprawić to kocham tą osobę.  Proszę o odpowiedzi, błagam! :< Nie chcę, żeby moje simy gniotły się w parterowych domkach D: 
				__________________  | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |