|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Żono Sedes, jestem dumny :*
bardzo ładnie :3 ohy i ahy, a eraz wejdź na gg! ![]() Boli mnie tylko to, że jest tam 0 piratów, czemu mama ksieżniczki (królowa?) nie jest piratką? ma być wontek z piratami! :3 http://i927.photobucket.com/albums/a...ps1bbbe5f7.png myślałem, że na tym zdjęciu one coś ćwiczę ![]() ![]() EDIT: mogą być też żółwie ninja ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 04.02.2013 - 19:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowe fs nie moge uwierzyc
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Reputacja: 21
|
![]()
Odcinek bardzo ciekawy. Przeszkadzają mi tylko te imiona/nazwy wyrwane z kontekstu (ale jakby nie patrzeć wzorujesz się na czymś innym, więc nie mam żalu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Żeby ona miała więcej takich snów...
![]() Podoba mi się. Jest przyjaciółka, która daje dobre rady, jest wszystko ^^. Wiem, że niektórzy nie lubią jak jest spokojnie, ale dobrze, że ten odcinek tłumaczy wszystko po kolei bo ja mam tendencje do gubienia się w akcji ![]() Wyjątkowo podoba mi się to, że to takie inne. Wojowniczki, inny świat i tak dalej. Założę się, że akcja się ciekawie rozwinie, więc czekam z niecierpliwością co dalej ![]()
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Na razie za wiele się nie dzieje. Po prostu poznajemy kolejne postaci.
Wkradło Ci się trochę błędów i gramatycznych, i literówek. Jade wydaje się całkiem ciekawą osóbką. A co do Ermaca to właśnie on z pewnych względów interesuje mnie najbardziej ![]()
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie ukrywam, że postawiłaś przede mną spore wyzwanie, bo to FS to absolutnie nie moje klimaty
![]() ![]() Akcja na razie nie przyniosła nic nowego, z tego powodu jeszcze się o niej nie wypowiem. Pozostaje mi czekać na kolejną część. Twoje zdjęcia zawsze mi się podobały, w tej kwestii nic się nie zmieniło ![]() I to tyle ode mnie. Żeby lepiej Ci się pisało, posyłam Natchnioną Biedronkę: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]()
Rudzia, cieszę się, że wstawiasz tu swoje kolejne FS i jeszcze bardziej cieszę się, że dotyczy Mortal Kombat
![]() ![]() Oczywiście już się wciągnęłam, a to dopiero początek. Zdjęcia to po prostu rewelacja. A może jakiś mały romansik miedzy Kitaną i Sub Zero ? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w następnym odcinku akcja istotnie nabierze tępa, także serdecznie zapraszam ![]() Cytat:
ale obiecuję, że warto! w następnym odcinku zrobi się już trochę luźniej, więc myślę, że będzie się lepiej czytało ![]() kto wie… ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no jak to na początku, w BR też tak było :3 samo życie ![]() ![]() znając życie, Jade Ci się spodoba :> nawet wiem z jakich xd Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() długo się zastanawiałam nad opublikowaniem tutaj czegoś takiego, bo wytłumaczenie czytelnikom historii i pochodzenia niektórych postaci nie jest takie proste, a mimo że to swego rodzaju "fanfiction", chciałam zachować niektóre historie w oryginale ![]() Cytat:
![]() faktycznie wszystko robię sama, ustawiam postacie, plansze, ale lubię to robić, więc to dla mnie czysta przyjemność ![]() próbowałam odwzorować postacie w simsach, ale to karkołomne i strasznie trudne, bynajmniej dla mnie, dlatego zdecydowałam się na opcję z fotkami z innej gry :3 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fakt, jest tu sporo ciekawych opowieści, ale kiedy powstał dział OJSG, to miejsce umarło śmiercią naturalną :< a mnie się osobiście serce kraja, bo kocham czytać i pisać FSy, dlatego nie mogę opuścić tego działu ![]() Cytat:
![]() no tak, księżniczka jest wojowniczką, dlatego wygląda właśnie tak a nie inaczej :3 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolejna fanka Mortala? ![]() Cytat:
![]() jeju, nareszcie nadrobiłam! jak się człowiek zapuści to potem są tego efekty ![]() co do następnego odcinka, to dziś wieczorkiem, lub jutro, zależy czy się wyrobię ze zdjęciami do 22-giej ![]() dziękuję Wam bardzo gorąco, za te wszystkie komentarze, naprawdę wiele dla mnie znaczą ![]() Libby edit: nie cytujemy ze zdjęciami ![]()
Ostatnio edytowane przez Libby : 07.02.2013 - 21:06 |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Szczerze? Nie mam pojęcia o jakiej grze mowa, a postacie, oceniając wygląd, mi się nie podobają i nie przepadam za takimi sentymentalnymi tekstami, nie mam więc pojęcia, co mnie tu przyciąga, ale w istocie tak właśnie jest
![]() Prawdopodobnie zachęca mnie fakt, że nie jest łatwo znaleźć w tym dziale umiejętnie i logicznie ułożone zdania, a Twoje, nawet mimo sentymentalnego (tylko to określenie obecnie przychodzi mi na myśl) stylu, wzbudza podziw ![]() Poza tym czuję, iż niektórzy bohaterzy mogą mi się spodobać ![]() Mam nadzieję, że taka fanka z rozdwojeniem jaźni też się liczy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Skąd wiesz
![]() Czerwonowłosa - dobrze napisałaś. Jeśli chodzi o odcinek to coś zaczyna się dziać... Najbardziej uderzyło mnie to: Albo odwróciła się, albo spojrzała za siebie ![]() ![]() Sub Zero bohaterem... Od początku węszyłam jakiś romansik między nim a Kitaną. W końcu treningi męsko - damskie bywają niebezpieczne. Mileena też jest ciekawą postacią ![]() Ciekawe, czy Hanzo ma coś wspólnego z Ermac'iem ![]() Ciekawi mnie, czy w Twoim FS pojawi się Kano... Spadam, ostatnio jestem nie do życia... :/
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|