|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ale się porobiło.
Mam nadzieję, że Lediana będzie już zawsze z Klausem, pasują do siebie jak ulał! Swoją drogą, cieszę się, że Klaus nie starał się być obojętny, dlatego, że Leda była głucha na jego uwagi dotyczące Kevina. Fajnie, że nie uniósł się dumą, tylko jej pomógł. Że też w moim otoczeniu nie ma takich facetów :C
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Cudownie, ze wszystko sie dobrze skonczylo i Klaus zadbal o nia.
![]() i to wszystko dzieki malemu kotkowi, super ![]() Klaus zatroszczyl sie o nia i polozyl spac, swoja droga Lediana ma mocny sen, ja bym sie na pewno obudzila, gdyby mnie jakis facet przebral w pizame ![]() Lediana po tych przezyciach powinna isc jeszcze raz do lekarza, sprawdzic czy wszystko w porzadku z ciaza. Czekam na nowy odcineczek
|
|
|
#3 | |
|
|
No tak, sielanka jak się patrzy, pokoik urządzony, sypialnia też przemeblowana... cud, miód i orzeszki...
Jednak w paradę musiał wejść ponownie nasz cały "słodki" Kevinek. I on jeszcze domaga się nie swojego (tak myślę ) dziecka? I jeszcze jedno... o co chodzi z Cytat:
No proszę proszę, jakaś tajemnica nam się szykuje, tylko dlaczego akurat z nim. Nie zaniedbuj tematu i wstawiaj jak najczęściej, oczywiście w miarę swoich możliwości
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|