![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Średnio ostatnio hasam po ojsg, aczkolwiek korzystając z rekomendacji Sqiery - zajrzałam tutaj. Jak co, wszelkie zażalenia do niej
![]() Trzy dni zajęło mi ogarnięcie całej historii, ale dałam radę. 1. Proponuję stworzenie spisu odcinków. Nie trzeba wtedy biegać po wszystkich stronach, a tylko klik i jesteśmy w domu. Tak to mniej więcej wygląda:2. Jestem zachwycona wystrojem każdego wnętrza jak i samym miastem. Mnie się nigdy nie chce odpicowywać mieszkań, a u Ciebie każdy kąt jest tak nowocześnie urządzony, że aż mi radośnie;] 3. Widać ogromny postęp w pisaniu między pierwszym a ostatnim odcinkiem. Takie rzeczy można zauważyć tylko jeśli za jednym strzałem przeczyta się całą historię. Widziałam opiernicz od Myrtka, widzę, iż był dosyć skuteczny ![]() Zapis dialogów 4. Świetna fabuła, dużo zaskakujących zwrotów akcji. Bardzo ciekawie opowiedziana historia. Bohaterowie dynamiczni (szczególnie Barney ![]() 5. Jeszcze jedna sprawa, która ogromnie podoba mi się u Ciebie - wszystko jest dokładnie nazwane i przemyślane. Bogate słownictwo, znajomość tematu (choćby te opiłki z siekiery) - widać, że dużo czytasz/oglądasz i stawiasz na realizm. Nie wiem ile w tym wszystkim prawdy, a na ile jest to fikcja literacka, ale ja to kupuję. To tyle ode mnie ![]()
reality bites Ostatnio edytowane przez Kicaj : 02.02.2013 - 12:58 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|