![]() |
#371 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie, że znowu coś dodajesz
![]() Prolog, super. Jak widzę będą tu historie mrożące krew w żyłach? Nic więcej nie mogę powiedzieć, późno już dosyć i mózg mi się powoli wyłącza ![]()
|
![]() |
#372 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Fajnie, że wróciłaś
![]() Prolog mi się strasznie podobał, szkoda, że tak krótko.. Nawet nie zdążyłam się wciągnąć na dobre, a tu trach! koniec ![]() No, ale to w końcu dopiero prolog.. Uwielbiam tajemnice, będę czekać na pierwszy odcinek ![]()
![]() |
![]() |
#373 |
|
![]()
Bardzo się cieszę, że znowu będziesz wstawiać swoje opowieści.
U ciebie jak zwykle wampiry i niesamowita historia ![]() Czekam z niecierpliwością na 1 odcinek, po tak ciekawym prologu. ![]()
![]() |
#374 |
Reputacja: 15
|
![]()
No cóż... krótki tekst, więc i komentarz nie będzie długi.
![]() Zaskoczyłaś mnie. Nie mówiłaś, że właśnie TERAZ wstawiasz nową historię. Och, czas się schować i pójść w twój cień. :< Nie wiadomo o co chodzi, ale wiadomo o co chodzi. ![]() Oczywiście, jak zwykle świetne, profesjonalne opisy. Zaintrygowałaś mnie i niecierpliwie wyczekuję pierwszego odcinka. Czy to ma związek z Landerami? ![]() Edit: Nie powinno się czasem przed słowami zakończonymi 'ąc; łszy; wszy' stawiać przecinków? Bo na początku tam aż się prosi. Nie chcę się mądrzyć czy coś, ale tuż przed feriami miałam o tym lekcje. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Myrtek : 10.02.2013 - 00:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
|
![]()
No proszę, witamy wśród żywych
![]() Tekst króciutki i póki niewiele z niego wiadomo, ale końcu to prolog... Pozostaje czekać na następny odcinek, gdzie akcja się rozwinie i będzie wiadomo coś więcej. Cieszę się, że wracasz na "stare śmieci". ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 10.02.2013 - 03:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
|
![]()
Jednak mnie ktoś pamięta... to miłe
![]() @myrtek, dzięki za zwrócenie uwagi. Przecinki są mi kompletnie obce, więc "mądrzenie się" jest bardziej niż wskazane ![]() Z tym chowaniem się w cień to stanowcza przesada;> Dziękuje wszystkim za miłe słowa i entuzjastyczne przywitanie "po latach" ![]()
![]() |
#377 |
|
![]()
Fajnie, że znów jesteś.
![]() Już nie mogę się doczekać odcinka, strasznie mnie zaciekawiłaś tym prologiem. Na pewno będę czytać dalsze części. ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
Dziękuję!
![]() No zaskoczyłaś mnie i mimo, że jak twierdzisz "zanudzałaś mnie" to nie mam pojęcia co dokładnie planujesz, ale już nie mogę się doczekać dalszych części ![]()
![]() |
![]() |
#379 |
|
![]()
Czekałam na twój powrót, a teraz będę czekać na 1 odcinek.
![]()
![]() |
#380 |
Reputacja: 14
|
![]()
Trochę późno, ale jestem
![]() Strasznie zaciekawiłaś mnie prologiem. Jest tajemniczy (co kocham w OJSG) Czekam na odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|