|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
No i dotarłam do odcinka trzeciego... Nadal przecinki biegają po tekście
.A co do fabuły... Kitana ma klapki na oczach, czyli norma... Chociaż Jade widzi, co się dzieje. Zastanawiam się, czy Sub Zero nie jest pewien, czy lubi Kitanę, czy to coś więcej z tego względu, że nikogo nie lubi / nie kocha... No może oprócz Smoke'a . Swoją drogą fajny z niego ochroniarz.Ciekawa jestem twarzy Ermaca. No i szkoda Smoke'a.
|
|
|
|
|
#2 | |||||
|
Reputacja: 11
|
*____________* <maślana w oczach>
O mamo, ale odlot!!! Smoke, Sub, Mileena! Nawet nie wiem, od czego zacząć! Ogromnie się cieszę, że mój pupilek już doszedł do zdrowia, co więcej, chyba się przełamał i szykuje się romans, na który czekam niecierpliwie Mileena wyszła Ci po prostu BAJECZNIE, nie mogę uwierzyć, że zrobiłaś z niej takie cudo! *.* Razem z Dymkiem stworzą BOSKĄ parę! 33 Mam nadzieję, ze będzie gorąco... W końcu "Where there is Smoke, there is fire!" xDSub Zero - co za towar! Nie dziwię się, że Kitanie zaparło dech w piersiach, bo mnie również, zwłaszcza na tym zbliżeniu twarzy wreszcie się dziewczyna odważyła i postawiła wszystko na jedną kartę; jak widać, opłaciło się! I to zaproszenie do pokoju, LOL, aż mi się banan na twarzy pojawił xD Ciekawe, czy spożytkują ten czas, czy ktoś im przerwie :>Nie spodziewałam się, że tak szybko uśmiercisz Scarlett, no ale z drugiej strony czego się spodziewać po psychopacie w osobie Hanzo Hasashi o_O Kurczę, lubię tę postać w grze, ale rola, jaką tu odgrywa, strasznie mnie odrzuca ;> Mam nadzieję, że się do niego nie zrażę. Muszę Ci jeszcze napisać, ze dzisiejszy odcinek to skarbnica istnych perełek. Moje ulubione: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rudzia, miałaś rację, poprawił mi się nastrój! Jestem zachwycona Subem, zakochana w twarzy Mileeny, WCIĄŻ zakochana w Smoke'u... Ten odcinek jest po prostu MEGA! I want more! <ludzie, komentować, bo jak nie, to będą baty! ];>> |
|||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
Reputacja: 10
|
jak to u mnie bywa xd
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na twarz Ermaca tutaj, będzie trzeba jeszcze chwile poczekać, a Smoke wydobrzeje to znaczy, ze chyba ładniejszej się nie dało ![]() oj no mógł i zrobił to zupełnie bezkarnie ![]() tak jak napisałam, jeszcze chwile trzeba będzie poczekać, ale myślę, że warto :3 ahahaha xDD najlepiej od początku xDD Cytat:
Cytat:
![]() Mileena natomiast nie tylko jest śliczna, ale i przebiegła, chce wykorzystać swoją urodę, żeby się trochę zabawić :> Cytat:
no niezły z niego towar, import pierwsza klasa Kitana musi idzieć co bierze xDDCytat:
![]() to co się będzie działo w pokoju, to już inna sprawa xDD Cytat:
![]() ahahaha xD czekam na ten ranking z niecierpliwością ![]() Cytat:
cóż więcej mogę napisać, no może dodam jeszcze, że oby następny odcinek był jeszcze lepszy ![]() nie "kitanuj" chyba za późna godzina na komentowanie ![]() Cytat:
scena w sypialni będzie, ale w następnym odcinku :> Cytat:
![]() A Smoke, jak Smoke, twarda sztuka więc się wylizał ![]() dziękuję za komentarze dziewczyny! :3
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|