![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gratuluję wszystkim którzy się dostali :3 Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracować~
[img]http://oi43.************/akh02a.jpg[/img] A tak od siebie chciała bym jeszcze dodać, że moim zdaniem trudno było zdecydować kogo przyjąć, dlatego trwało to tyle czasu. I mam nadzieję, że Ci co się nie dostali nie będą nam mieli tego za złe, niestety nie każdy mógł dostać się do tego grona. Zdarzało się, że było parę osób na to samo stanowisko. W każdym razie liczę na wyrozumiałość, i nie smućcie się, jak nie teraz i nie tutaj to gdzieś indziej innym razem ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
Gratulacje dla nowych redaktorów oraz dla tych, ktrórzy chociaż podjęli się tego zadania.
Jak już wspomniała pinpon to wybór był naprawdę trudny. Wiele artykułów było naprawdę dobrych, ale ostatecznie jakoś wybraliśmy. Mam nadzieję, że jak najwięcej z was przejdzie okres próbny ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Ja też się w ogóle nie spodziewałem
![]() Gratuluję wszystkim! ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Muahahaha...
Łi arr de czempions ![]() Żałujcie, że mnie nie widzicie ![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj otrzymałem wiadomość, że się nie dostałem. Obszerne podziękowania napisałem już Charionette na PW, ale kieruję je teraz do wszystkich redaktorów. Dziękuję Wam przede wszystkim za to, że mogłem przeżyć tą przygodę. Z dnia na dzień coraz bardziej myślałem o FTSN i coraz bardziej czułem się redaktorem gazetki. Dziękuję za te chwile, kiedy wciąż wierzyłem, że się dostanę. Dziękuję za to, że mogłem Was bliżej poznać i poczuć się ważny na forum, kiedy przeprowadzałem wywiad, pisałem artykuł.
Tym razem się nie udało. Może uda się następnym. Ale na 101% ten czas naboru pozostanie na długo w mojej pamięci. Jeszcze raz Wam dziękuję za miło spędzony czas - zarówno tym, którzy byli za mną, jak i tym, którzy byli przeciwko mnie. ![]() Na koniec dziękuję jeszcze Kicaj, że mogłem przeprowadzić z nią wywiad i Nightfall'owi, że wczoraj wspierał mnie na PW ![]() Sam nie wiem, czy w ogóle jest zwyczaj takiego dziękowania, ale czułem, że muszę. ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 31.07.2012 - 11:32 |
![]() |
#47 |
|
![]()
ehh, to by był dobry dział dla mnie bo lubię takie rzeczy hahah niestety problem u mnie leży w lenistwie xd
że w sensie nowinki techniczne xd swoją drogą - nie ma to jak przeczytać 2 strony na 5 i komentować ![]() ![]()
#48 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Poszukujemy osoby kreatywnej, pracowitej, umiejącej pracować w grupie, rzetelnej i odpowiedzialnej do następującego działu:
Forum Mówi Wzór zgłoszenia: Nick: Próbny artykuł: Zgłoszenie należy wysyłać do redaktora naczelnego. W tytule wiadomości należy wpisać: Zgłoszenie na redaktora. Ostatnio edytowane przez Charionette : 21.07.2013 - 19:25 |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
Ja wysłałem swoje zgłoszenie w kategorii Nowinki ze świata simów, mam nadzieję, że w niedługim czasie zostanie rozpatrzone...
#50 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jesteśmy w trakcie rozpatrywania, spokojnie
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|