|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]() Zrób to dla nauki! Nauka jest wszędzie wokół nas, ale w Aurora Skies to nie tylko co¶, czego się uczysz; to co¶, co robisz! Potrzebujemy bystrych, młodych umysłów, by zmieniać marzenia o przyszło¶ci w rzeczywisto¶ć. Nawet teraz znajdujemy kolejne zastosowania dla ¶mieci, pomagaj±c planecie. Ładowanie baterii, zasilanie maszyn – nie ma ograniczeń. Nie dalej jak w zeszłym roku stworzyli¶my zmodyfikowany balon na gor±ce powietrze, wykorzystuj±c jako paliwo odpadki i przerabiaj±c je na czyste powietrze o zapachu sosny. Teraz możesz mieć efektywny ¶rodek transportu i przeżyć romantyczn± przygodę bez obawy o warstwę ozonow± (oraz swój nos)! Każdego roku tworzymy coraz więcej ekscytuj±cych rzeczy w ¶wiecie nauki. Serca zasilane ¶mieciami, samochody zasilane sercami, koty zasilane słońcem; co jeszcze wymy¶lisz? To zależy tylko od Ciebie. Zrób to dla nauki! Czy wiesz, że...? Balony na gor±ce powietrze to spektakularny sposób podróżowania, oparty na prostej zasadzie: ciepłe powietrze jest lżejsze od zimnego. Balony unosz± się dzięki zainstalowanemu systemowi palników. Podwyższenie temperatury powietrza wewn±trz balonu sprawia, że staje się lżejsze niż powietrze na zewn±trz i balon zaczyna się unosić. Do uniesienia cięższych rzeczy potrzeba więcej powietrza; to dlatego balony musz± być tak wielkie! Ciekawe, prawda? Aurora Skies A teraz moje odczucia. Kupiłam wersję Gold, więc mam balon ze zwykłej edycji, oraz dwa obiekty dla dzieci, plus jak±¶ parcelę, jeszcze jej nie ogl±dałam. Miasto samo w sobie jest przeciętne, a wręcz brzydkie, ale ja od razu to wiedziałam, bo kupowałam dla obiektów. A było warto. Nowe, ładne królicze nory, ro¶liny i inne obiekty. W wersji Gold mamy dodatkowo sporo obiektów, które najpewniej wchodz± w skład tej dodatkowej parceli. A teraz słówko o balonach... s± do bani. Testowałam je chwilkę co prawda, ale sprawdziłam wszystkie interakcji i mówię, że balony s± całkowicie bezużyteczne. Wznosz± się nisko nad ziemi±, a jak się chce nimi gdzie¶ polecieć, to tylko na inn± parcelę, i teleportuj± się tam, a nie lec±! Być może one dodaj± now±, ukryt± umiejętno¶ć, jak wyjdzie nowy Master Controller to sprawdzę. S±dzę jednak, że EA Games nie stać na więcej
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Kino „Kryształek” Ciesz się ulubionymi filmami telewizyjnymi w eleganckim wnętrzu Kina „Kryształek”! Ten kinoteatr to szczyt szyku. Wypełniaj± go meble w motywach art deco, zaciszne sale projekcyjne, a także jest tu bar na balkonie, z widokiem na to wszystko! Obojętnie, czy ogl±dasz swój ulubiony, stary film, czy tylko popijasz co¶ ze znajomymi, Kino „Kryształek” to zdecydowanie miejsce, gdzie należy bywać! cena do 22.03.2013 1 700 SimPoints Ľródło http://store.thesims3.com/setsProduc...epage%2BSplash |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzędzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|